Η Βάνα Μπάρμπα υιοθετεί αγόρι

11.08.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μια χαρά καλοκαίρι αποδεικνύεται το φετινό για την Βάνα Μπάρμπα, αφού όλα της τα προβλήματα βρίσκουν τη λύση τους.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μια χαρά καλοκαίρι αποδεικνύεται το φετινό για την Βάνα Μπάρμπα, αφού όλα της τα προβλήματα βρίσκουν τη λύση τους. Θες τα αισθηματικά; Οι φήμες θέλουν να την πολιορκεί νεαρός επιχειρηματίας από τη Β. Αφρική. Θες επαγγελματικά; Αυτή την περίοδο η ηθοποιός βρίσκεται στα γυρίσματα για δύο σειρές. Μέχρι παιδί (ένα αγοράκι εφτά μηνών) βρήκε να υιοθετήσει, που τόσο πολύ ήθελε και δεν μπορούσε. Οπότε είναι να μη λέει μετά πως το φετινό είναι το καλύτερο καλοκαίρι γι’ αυτήν;

Ειδικά με το θέμα της υιοθεσίας, η Βάνα πετάει στα σύννεφα, αφού σε λίγες μέρες θα ολοκληρωθεί και τυπικά η διαδικασία. Και να φανταστείς, πως όλα έγιναν εκεί που δεν το περίμενε και σε μία περίοδο που είχε μάλλον ξεχάσει και η ίδια την περίπτωση να υιοθετήσει ένα παιδάκι. Ήταν στο πάρτι που είχε διοργανώσει για τα γενέθλια της κόρης της Φαίδρας. Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκε και μία νεαρή κοπέλα με τον ανιψιό της, που αμέσως τράβηξε την προσοχή της Μπάρμπα.

Η ιστορία του μωρού είναι σαν σενάριο ταινίας. Δακρύβρεχτο με πολύ πόνο. Ο πατέρας του είναι εξαφανισμένος και η μητέρα του λόγω προβλημάτων υγείας δεν μπορούσε να το μεγαλώσει και το άφησε στην αδελφή της. Η Βάνα με το που άκουσε την ιστορία του μικρού, αποφάσισε επί τόπου, όχι να την κάνει ταινία, αλλά να το υιοθετήσει. Έτσι, μαζί με τη θεία του ξεκίνησαν τις διαδικασίες και σε λίγες μέρες θα είναι και τυπικά, παιδί της.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]