Και πάλι μόνη η Τζένιφερ Άνιστον;

11.08.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το σχέδιο «μία σου και μία μου» που φαίνεται πως είχε...ετοιμάσει η Τζένιφερ Άνιστον προκειμένου να την μπει στον Μπραντ Πιτ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το σχέδιο «μία σου και μία μου» που φαίνεται πως είχε...ετοιμάσει η Τζένιφερ Άνιστον προκειμένου να την μπει στον Μπραντ Πιτ, που μέσα σ’ ένα χρόνο πρόλαβε να συνάψει σχέση με την Αντζελίνα Τζολί και να γίνει πατέρας, μάλλον «ναυαγεί». Φήμες που κυκλοφορούν στο Χόλιγουντ θέλουν την Τζένιφερ να έχει χωρίσει από τον Βινς Βον και να είναι απαρηγόρητη.

Θες επειδή δεν πρόλαβε να τη «βγει» στον Μπραντ κάνοντας πρώτη αυτή γάμο; Θες επειδή έμεινε και πάλι μόνη της; Θες επειδή έχασε έναν καλό γαμπρό; Αυτό μόνο οι κολλητές της, Κόρτνεϊ Κοξ και Σέριλ Κρόου γνωρίζουν, μια και σε αυτές έτρεξε να βρει παρηγοριά. Όπως άλλωστε είχε κάνει τον καιρό που χώρισε με τον Πιτ. Οι λόγοι που τελείωσε η σχέση της με τον Βον δεν έχουν γίνει γνωστοί. Κάποιοι υποστηρίζουν πως την έκανε ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος φανατικός εργένης καθώς είναι, «σκιάχτηκε» στην ιδέα του γάμου. Κι ας επρόκειτο να παντρευτεί την «αγαπημένη της Αμερικής».

Το ζευγάρι, πάντως είχε κάνει σχέδια γάμου και μάλιστα θα παντρεύονταν στην Κρήτη, απ’ όπου και κατάγεται η Άνιστον. Είναι μετά να μη στεναχωριέσαι για τον χωρισμό; Που θα ξαναζήσουμε εμείς τέτοια μεγαλεία και χλιδές; Πάντως, επιβεβαίωση της είδησης μην περιμένεις, αφού ουδέποτε οι δυο τους δεν παραδέχτηκαν τη σχέση. Ωστόσο, από τα τέλη Ιουλίου (οπότε και χρονολογείται η διάλυση) ανθρώπου μάτι και παπαράτσι φακός δεν τους έχει δει μαζί.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]