Η Ελένη Πετρουλάκη περιμένει δίδυμα

11.08.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ίλια Ίβιτς. Η γνωστή γυμνάστρια είναι δύο μηνών έγκυος και όχι μόνο αυτό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ίλια Ίβιτς. Η γνωστή γυμνάστρια είναι δύο μηνών έγκυος και όχι μόνο αυτό, αλλά περιμένει δίδυμα. Την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια η Πετρουλάκη σε συνέντευξη της σε εβδομαδιαίο περιοδικό, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε πως αυτή και ο σύζυγός τους περιμένουν, όχι ένα, αλλά δύο μωρά.

Τα δίδυμα τέκνα τους, θα είναι το δεύτερο και τρίτο κατά σειρά, αφού ήδη έχουν μία κόρη την, Άννα-Μαρία. Αυτή την περίοδο η Πετρουλάκη με την κόρη της βρίσκονται στην Κρήτη για διακοπές, ενώ ο Ίβιτς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων με την ΑΕΚ είναι στην Αθήνα. Και αυτός, όμως, είναι μες στην τρελή χαρά για την έλευση των μωρών που θα αυξήσουν η φαμίλια των Ίβιτς κατά δύο μέλη. Αν και ο ερχομός τους τοποθετείται γύρω στον Μάρτιο, η Ελένη με το που θα επιστρέψει στην Αθήνα, θα ξεκινήσει τις προετοιμασίες, διότι θέλει να είναι έτοιμη.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]