Η Ντρου Μπάριμορ θέλει να γίνει μάνα!

18.08.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ένα «τικ τοκ» ακούει τις τελευταίες μέρες η Ντρου Μπάριμορ και η διάσημη ηθοποιός έβγαλε το συμπέρασμα περί τίνος πρόκειται.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένα «τικ τοκ» ακούει τις τελευταίες μέρες η Ντρου Μπάριμορ και η διάσημη ηθοποιός έβγαλε το συμπέρασμα περί τίνος πρόκειται. Είναι το μητρικό της ένστικτο που έχει πλέον ξυπνήσει και δεν την αφήνει σε ησυχία. Βλέπεις, η Ντρου είναι ήδη 31 ετών και θεωρεί πως πια είναι έτοιμη να γίνει μάνα. Εξάλλου, έχει μία μακροχρόνια σχέση με τον ντράμερ, Φαμπρίτσιο Μορέτι, οπότε δε βλέπει το λόγο να μη δημιουργήσουν μία οικογένεια.

Επειδή, όμως, ζει στο Χόλιγουντ, την Μπάριμορ δεν την απασχολεί με ποιο τρόπο θα γίνει μητέρα. Αν δηλαδή θα κάνει ένα δικό της παιδί ή θα υιοθετήσει, όπως τόσες και τόσες άλλες συνάδελφοί της. Μέχρι την ευλογημένη εκείνη μέρα, η ηθοποιός περνάει ευτυχισμένες στιγμές στο πλευρό του καλού της, με τον οποίο ακόμη δεν έχει καταλάβει πως είναι μαζί τόσα χρόνια.

Μάλιστα, όπως η ίδια δήλωσε σε αμερικανικό περιοδικό είναι στιγμές που αναρωτιέται πως τα κατάφερε όλα αυτά που έχει κάνει. Στα 31 της δηλαδή να έχει το δικό της σπίτι, τη δική της εταιρεία παραγωγής κι ένα γερό κομπόδεμα. Τι να πω. Θα ήθελα πολύ να τη βοηθήσω, αλλά σάμπως ξέρω εγώ πως τα κατάφερε; Κι αν αναλογιστείς και το άστατο παρελθόν, με τις καταχρήσεις, τα ναρκωτικά και τις εφήμερες σχέσεις και γάμους.