Ρουβάς - Ζυγούλη: με σκηνή στην Αλόνησο!

18.08.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όλη την Ελλάδα αποφάσισαν να «οργώσουν» το φετινό καλοκαίρι ο Sakis Ρουβάς με την αγαπημένη του, Κάτια Ζυγούλη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όλη την Ελλάδα αποφάσισαν να «οργώσουν» το φετινό καλοκαίρι ο Sakis Ρουβάς με την αγαπημένη του, Κάτια Ζυγούλη. Και που δεν πήγε το ζευγάρι, συνδυάζοντας χλιδάτες με εναλλακτικές διακοπές. Τη μία μέρα τους πετύχαινες σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο στην Ελούντα, την επόμενη σε σκάφος στη Μήλο και μετά στην Αλόνησο να κάνουν κάμπινγκ! Το τελευταίο, δε, ούτε που το είχα του Sakis. Κοτζάμ ποπ σταρ και να μένει σε σκηνή;

Είναι μετά να μη λένε οι...κακές γλώσσες, πως το τέλος της φιλίας - συνεργασίας με τον Ηλία Ψινάκη, έκανε τον Ρουβά πιο...θνητό; Να έκανε τα παλιά τα χρόνια κάμπινγκ λες και ήταν φοιτητής; Ούτε κατά διάνοια. Τώρα, όμως, στην μετά - Ψινάκη και Ζυγούλεια εποχή, όλα έχουν αλλάξει.

Το ζευγάρι βρέθηκε για λίγες μέρες στο Πήλιο, φιλοξενούμενο από το άλλο ζευγάρι, Αντώνης Ρέμος - Ζέτα Μακρυπούλια. Στην παρέα τους ήταν και ο Θέμης Γεωργαντάς. Στην Αλόνησο τους πήγε ο Ρέμος με το σκάφος του για να τους παραλάβει την επόμενη μέρα. Ρουβάς και Ζυγούλη συνεχίζουν κανονικά τις διακοπές τους, ενώ μετά το τέλος αυτών θα επιστρέψουν και πάλι στην Αμερική.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]