Τζένιφερ Ανιστον: "Δεν αρραβωνιάστηκα"

22.08.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έξαλλη είναι τον τελευταίο καιρό η Τζένιφερ Άνιστον με τα περιοδικά και τα τηλεοπτικά κανάλια της Αμερικής
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έξαλλη είναι τον τελευταίο καιρό η Τζένιφερ Άνιστον με τα περιοδικά και τα τηλεοπτικά κανάλια της Αμερικής, που τη θέλουν να αρραβωνιάστηκε με τον Βινς Βον. Για να καταλάβεις, πόσο θυμωμένη είναι, η διάσημη ηθοποιός βγήκε και διέψευσε τις φήμες. Κάτι που στα τόσα χρόνια της διασημότητάς της, ουδέποτε είχε κάνει. Η Τζένιφερ, λοιπόν, αρνήθηκε πως της έκανε γονυπετής πρόταση γάμου ο Βον και αυτή με δάκρυα στα μάτια του είπε αμέσως το «ναι».

Μάλιστα, δεν μπορεί να καταλάβει πως τα βγάζουν όλα αυτά και μάλιστα σοβαρά κανάλια, όπως το CNN. Φαίνεται πως ο καημός των Αμερικανών να αποκαταστήσουν το Τζενιφεράκι είναι μεγάλος, διότι δεν εξηγείται διαφορετικά πως κοτζάμ CNN είχε ως είδηση τον υποτιθέμενο αρραβώνα της. Αφού ο πατέρας της, Τζον Άνιστον που ξέρει ότι η κόρη του δεν παντρεύεται, μόλις είδε την είδηση, της τηλεφώνησε για να ξέρει τι θα κάνει. Να ραφτεί ο πεθερός ή όχι.

Και να την έπαιρνε μόνο ο πατέρας της τηλέφωνο για να τη ρωτήσει τι συμβαίνει; Καλά θα ήταν. Μέχρι η θεία της Μαρία από την Ελλάδα της τηλεφώνησε, λέγοντας της πως την παίρνουν δημοσιογράφοι από την Αμερική και τι ρωτούν για το γάμο. Ήθελα να ήξερα, που πήγαν και ξετρύπωσαν τη θεία τη Μαριγούλα; Πάντως, για τη σχέση της με τον Βον, είπε ότι είναι καλά και περνάνε μια χαρά.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]