Η ταπεινή συγνώμη του Κρουζ στην Σιλντς!

04.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τις «ζημιές» του προηγούμενου έτους, που είχαν ως αποτέλεσμα η καριέρα του να πάρει τη φθίνουσα πορεία προσπαθεί να διορθώσει τώρα ο Τομ Κρουζ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,



Τις «ζημιές» του προηγούμενου έτους, που είχαν ως αποτέλεσμα η καριέρα του να πάρει τη φθίνουσα πορεία προσπαθεί να διορθώσει τώρα ο Τομ Κρουζ. Το πρώτο που είχε να κάνει ο διάσημος ηθοποιός ήταν να μαζέψει λίγο το για πολλούς ρεζιλίκι με τον καναπέ της Όπρα Γούινφρεϊ, όταν χοροπηδούσε πάνω του σαν την μαϊμού και φώναζε (για την αγαπημένη του Κέιτι Χολμς) «Την αγαπώ, την αγαπώ»! Ωστόσο, αυτό ήταν...τεχνικά αδύνατον να γίνει, γι’ αυτό και ο Τομ είπε να διορθώσει άλλο ολίσθημά του.

Το αμέσως επόμενο ήταν η ανεξήγητη επίθεσή του στην Μπρουκ Σιλντς, επειδή αυτή μετά τη γέννηση της πρώτης της κόρης έπαιρνε αντικαταθλιπτικά φάρμακα. Αυτό τεχνικά είναι εύκολο να διορθωθεί κι έτσι ο Κρουζ μετανιωμένος πήγε στο σπίτι της συναδέλφου του. Με λουλούδια, γλυκά και τα μούτρα του μέχρι το πάτωμα, ο Τομ πέρασε το κατώφλι του σπιτιού, ζητώντας της ταπεινά συγνώμη. Μεγαλύτερη ικανοποίηση δεν θα μπορούσε να νιώσει η Σιλντς. Και Όσκαρ να κέρδιζε, τέτοια χαρά δεν θα την ένιωθε.

Την είδηση ότι ο Τομ ζήτησε ειλικρινή συγνώμη την επιβεβαίωσε η ίδια η Σιλντς σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου με το αίσθημα της υπεροχής δήλωσε πως δεν μπορούσε να μην την αποδεχτεί, αφού ο Κρουζ έκανε τα πάντα για να της δείξει πως το εννοεί. Όσο για τον ίδιο; Απλά περιμένει μήπως και μετά από αυτό ανέβουν λίγο οι μετοχές του. Αν και το κοινό είναι πολύ δύσπιστο!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]