Σοφία Αλιμπέρτη: "Η μέρα της μαρμότας"

04.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά Βαΐων και Κλάδων πήγε στον ΑΝΤ1 τον περασμένο χειμώνα η Σοφία Αλιμπέρτη και με ένα...τσουβάλι όνειρα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά Βαΐων και Κλάδων πήγε στον ΑΝΤ1 τον περασμένο χειμώνα η Σοφία Αλιμπέρτη και με ένα...τσουβάλι όνειρα πως κάποτε θα γυρίσει ο τροχός και θα αποκτήσει και αυτή το δικό της «θρόνο». Όπως άλλωστε, τόσες και τόσες άλλες. Η αρχή ήταν ιδανική. Παρουσιάστρια του Fame Story. Η συνέχεια, όμως ήτο αποκαρδιωτική και η ηθοποιός - παρουσιάστρια όχι μόνο κατάφερε να κερδίσει έναν «θρόνο», αλλά έστειλε στα...τάρταρα το εν λόγω reality. Εντάξει, βοήθησαν και άλλοι παράγοντες σε αυτό.

Έτσι, οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 είπαν να τη στείλουν να κάνει αυτό που ξέρει καλά. Πρωταγωνίστρια σε σειρές του Γιώργου Κωνσταντίνου. Θυμάσαι, Σοφία Ορθή, Άλλη το πρωί άλλη το βράδυ, Ιδιαιτέρα για κλάματα. Η σκέψη να τη χρησιμοποιήσουν ως παρουσιάστρια και δη στο καθημερινό πρωινάδικο, δηλαδή τον «Πρωινό Καφέ», που είναι και το απωθημένο της Σοφίας, μήτε που τους πέρασε από το μυαλό. Εξάλλου, είχαν ήδη ανανεώσει με την Ελεωνόρα Μελέτη, η οποία εν μία νυκτί «χρήσθηκε» πριγκίπισσα και άλλες δεν μπορούν.

Κι εκεί που λέγαμε ότι η υποκριτική πήρε πίσω το «απολωλό» τέκνο της, μαθαίνουμε ότι η Αλιμπέρτη θα κάνει το πρωινό του σαββατοκύριακου. Τι χες Γιάννη, τι χα πάντα. Πότε θα ξεκινήσει η εκπομπή δεν το ξέρω ακόμη. Φαντάζομαι, όμως ότι η Σοφία θα είναι τα μάλα ενθουσιασμένη, που η πολύκροτη μεταγραφή της είχε τέτοια...πρόοδο!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]