Ο Μπεγνής δεν πήγε στην πρεμιέρα του Τσαλίκη

05.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη, παραπάνω από σίγουρο έχουν πλέον οι περισσότεροι το τέλος της μεγάλης φιλίας Γιώργου Τσαλίκη - Μέμου Μπεγνή. Οι φήμες ότι...
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Παραπάνω από σίγουρο έχουν πλέον οι περισσότεροι το τέλος της μεγάλης φιλίας Γιώργου Τσαλίκη - Μέμου Μπεγνή. Οι φήμες ότι τα δύο «αυτοκόλλητα» τα έχουν...τσουγκρίσει και μήτε που μιλιούνται, δίνουν και παίρνουν τον τελευταίο καιρό. Ωστόσο, η καλύτερη ευκαιρία για να επιβεβαιωθούν τα όσα λέγονται ήταν η έναρξη του Romeo, όπου άδει ο Τσαλίκης.

Αν ο Μπεγνής πήγαινε κανονικά στο κέντρο σήμαινε πως όλα είναι φούμαρα. Αν όμως δεν πήγαινε, τότε κάτι...βρωμάει στην ιστορία. Και μάντεψε. Ο Μέμος μήτε που πάτησε το πόδι του στο κέντρο. Ούτε για μία «καλησπέρα» δεν πήγε. Ούτε για μία «καλή επιτυχία». Μάταια τα...κουτσομπόλικα μάτια έψαχναν όλο το βράδυ να βρουν στο μαγαζί τον ηθοποιό και μέχρι πρότινος κολλητό του Τσαλίκη.

Και ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις το κουτσομπολιό και οι φήμες ήρθαν και άναψαν. Τι συνέβη, όμως και οι δύο «αυτοκόλλητοι» έκοψαν κάθε διπλωματική επαφή; Κάποιοι λένε πως τρίτοι τους έβαλαν λόγια με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί παρεξήγηση και να απομακρυνθούν. Εξέλιξη που έχει πικράνει τόσο τον Μπεγνή, όσο και τον Τσαλίκη. Αλλά για να καθίσουν να λύσουν την παρεξήγηση και να τα βρουν, ούτε λόγος. Έτσι, ακόμη μία φιλία του καλοκαιριού έλαβε άδοξο τέλος!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]