Βίσση: φιλες με τη Θεοδωρίδου;

05.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη, ξέρεις ποιες είναι οι νέες φιλενάδες της show biz; Η Άννα Βίσση και η Νατάσσα Θεοδωρίδου. Οι δυο τους γνωρίζονταν από παλιά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ξέρεις ποιες είναι οι νέες φιλενάδες της show biz; Η Άννα Βίσση και η Νατάσσα Θεοδωρίδου. Οι δυο τους γνωρίζονταν από παλιά, αλλά δεν είχαν ιδιαίτερες σχέσεις πέραν της αλληλοεκτίμησης για το φωνητικό τους ταλέντο. Φέτος, όμως το καλοκαίρι που έτυχε να κάνουν διακοπές στη Μύκονο την ίδια περίοδο, οι δύο γυναίκες ήρθαν πολύ κοντά με αποτέλεσμα να «κολλήσουν» ως παρέα.

Άσε, που Άννα και Νατάσσα έχουν ακόμη ένα κοινό στοιχείο, που έκανε το «δέσιμο» ευκολότερο και πιο δυνατό. Οι σύντροφοι τους έχουν την ίδια ηλικία και μάλιστα άμα τη γνωριμία τους Χάρης και Αλέξης «κόλλησαν» αμέσως. Έτσι, τα δύο ζευγάρια καθόλη τη διάρκεια παραμονής τους στο νησί, έκαναν μαζί κλάμπινγκ, πήγαιναν για φαγητό και μπάνιο, ενώ η Βίσση κάλεσε την Θεοδωρίδου στο πάρτι επετείου της κόρης της Σοφίας.

Τα «κολλητηλίκια» δε σταμάτησαν στη Μύκονο. Συνεχίστηκαν και στην Αθήνα, ενώ πριν λίγες μέρες η Βίσση βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη μετά του καλού της και μαζί με το άλλο ζευγάρι έκαναν μία περατζάδα στα νυχτερινά κλαμπ της πόλης. Μάλιστα, για το συγκεκριμένο ταξίδι φήμες θέλουν την Άννα να είχε έναν τσακωμό (τα κλασικά πείσματα) με τον Χάρη και να τη φιλοξενεί για ένα βράδυ στο σπίτι της η Νατάσσα Θεοδωρίδου.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]