Ο Ρουβάς θέλει να γίνει πατέρας

13.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ποιος είπε ότι ο Sakis Ρουβάς δε μιλάει, αλλά μόνο γελάει; Ο κόσμος όλος; Ε, λοιπόν, τον κόσμο όλο ο Sakis τον τελευταίο καιρό αποφάσισε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ποιος είπε ότι ο Sakis Ρουβάς δε μιλάει, αλλά μόνο γελάει; Ο κόσμος όλος; Ε, λοιπόν, τον κόσμο όλο ο Sakis τον τελευταίο καιρό αποφάσισε να τον διαψεύσει, όπου γίνεται πιο λαλίστατος στις δηλώσεις του και πιο φειδωλός στο σκόρπισμα χαμόγελων Colgate! Άπαξ και ρωτήσεις κάτι, δηλαδή, τον Sakis αυτός θα σου απαντήσει σοβαρά και με λίγα χαμόγελα.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα στην πρεμιέρα της ταινίας «Αυτοκίνητα» (ο αοιδός δανείζει τη φωνή του), όπου οι δημοσιογράφοι του την...έπεσαν, βομβαρδίζοντας τον με ερωτήσεις. Κι αυτός χωρίς κανένα πρόβλημα τους απαντούσε σε όλα. Μέχρι και σε ερώτηση για τον φερέλπιδα...Ρουβά, Κώστα Μαρτάκη τον ρώτησαν, όπου ο original Sakis απάντησε με μία ευχή. «Να ναι καλά το παιδί και να σκίσει»! Αυτό θα πει ανωτερότητα!

Επειδή δεν είναι κάθε μέρα του Άι Γιαννιού και δε σου συμβαίνει συχνά να έχεις απέναντί σου έναν λαλίστατο Ρουβά, οι ερωτήσεις που δέχθηκε αφορούσαν τα πάντα. Από το αν θα παντρευτεί με την Κάτια Ζυγούλη, μέχρι αν θέλει να γίνει πατέρας. Και τι απάντησε λες το είδωλο; Ότι θέλει να παντρευτεί, χωρίς όμως να διευκρινίσει αν αυτό θα γίνει σύντομα. Και το κυριότερο; Ότι θέλει πολύ να γίνει πατέρας και μάλιστα σύντομα. Εδώ πάει το....κι όλο κλαίνε οι Ρουβίτσες!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]