Κώστας Φραγκολιάς goes to Hollywood

14.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η ώρα της κοπάνας ήταν κάποτε το μάθημα του ΣΕΠ (Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός) στο σχολείο και τελικά αποδεικνύεται
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η ώρα της κοπάνας ήταν κάποτε το μάθημα του ΣΕΠ (Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός) στο σχολείο και τελικά αποδεικνύεται πως πολύ κακώς δεν ήταν από τα βασικά μαθήματα. Γιατί φθάνει το παιδί στην ηλικία των 30 και ακόμη δεν έχει αποφασίσει τι θα γίνει. Να πάρε παράδειγμα τον Κώστα Φραγκολιά, ο οποίος στα 32 του κι αφού έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στις πασαρέλες, αλλά και στα γήπεδα ως ποδοσφαιριστής, αποφάσισε να αλλάξει ρότα και να γίνει ηθοποιός!

Βέβαια, στο παρελθόν έχει δοκιμαστεί ως ηθοποιός, συμμετείχε σε κάποιες σειρές, αλλά τα δείγματα που είχε δείξει δεν σε ξετρέλαιναν κιόλας. Δεν έλεγες, δηλαδή, «κρίμα που το θέατρο χάνει τέτοιο ταλέντο». Ωστόσο, το ωραίο της υπόθεσης είναι πως ο Φραγκολιάς όχι μόνο θέλει να γίνει ηθοποιός, αλλά θέλει να πάει στο Χόλιγουντ! Ω ναι. Η Ελλάδα είναι πολύ μικρή για να αναδειχθεί το ταλέντο του. Σε αντίθεση με το Χόλιγουντ, που είναι κομμένο και ραμμένο για τα μέτρα Φραγκολιά!

Ο Κωστάκης τους επόμενους μήνες θα μετακομίσει στο Λος Άντζελες, όπου στην αρχή θα παρακολουθήσει κάποια μαθήματα υποκριτικής, αλλά και τηλεόρασης. Στη συνέχεια με...σημαία του το ταλέντο και την ομορφάδα του θα βγει στην πιάτσα για την εύρεση εργασίας. Και μάλιστα, είναι σίγουρος πως θα τα καταφέρει. Μετά από αυτό τι να πω; Ας τρέμουν οι σταρ του Χόλιγουντ, γιατί καταφθάνει νέο sex symbol from Greece!!!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]