Ολυμπία Χοψωνίδου: Ούτε φίλοι με το Νίνο!

18.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι σε βασάνιζε τόσο καιρό και δεν μπορούσες να κλείσεις μάτι από την αγωνία; Αν ο Νίνο τα έχει με την Ελεονώρα Μελέτη ή με την Ολυμπία Χοψωνίδου;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι σε βασάνιζε τόσο καιρό και δεν μπορούσες να κλείσεις μάτι από την αγωνία; Αν ο Νίνο τα έχει με την Ελεονώρα Μελέτη ή με την Ολυμπία Χοψωνίδου; Ε, λοιπόν, το δεύτερο σκέλος της απορίας λύθηκε. Ο Νίνο δεν τα έχει και ποτέ δεν τα είχε με τη φετινή Σταρ Ελλάς. Η σχέση τους ήτο μία ράδιο - αρβύλα και η ίδια η Σταρ Ελλάς, δεν μπορεί να καταλάβει πως βγήκε.

Η Χοψωνίδου δήλωσε πως με το Νίνο είναι δύο απλοί γνωστοί, ούτε καν φίλοι κολλητοί και γνωρίστηκαν κάποια νύχτα μέσω κοινών φίλων και από τότε δεν είχαν άλλου είδους επαφή. Το γεγονός ότι πολλά ζευγάρια μάτια τους είδαν στη Ρόδο, το καλοκαίρι να κάνουν ολιγοήμερες διακοπές, μάλλον θα είναι μία...οφθαλμαπάτη! Γιατί, το ξεκαθάρισε η Ολυμπία, «με το Νίνο δε συμβαίνει τίποτε»!

Αυτή την περίοδο δηλώνει μόνη σαν το λεμόνι καθώς η σχέση της με θεσσαλονικιό επιχειρηματία τελείωσε λίγο μετά τα καλλιστεία. Όσον αφορά τώρα το Νίνο και τους έρωτές του, που τόσο μας κρατούν σε αγωνία, θα περιμένουμε να μάθουμε τι συνέβη τελικά με αυτόν και τη Μελέτη. Πάντως, την Δευτέρα που η Ελεονώρα έκανε πρεμιέρα, ενώ ξέραμε πως θα είναι πρώτος καλεσμένος ο αοιδός, είδαμε τον Πάνο Κιάμο!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]