Βόσσου: "Δεν τα έχω με τον Μακρή"

18.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Η μόδα του Ποντίκη που ερωτεύτηκε τη μαθήτριά του σε σήριαλ του ΑΝΤ1 φαίνεται πως πήρε...παραμάζωμα και την Σοφία Βόσσου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η μόδα του Ποντίκη που ερωτεύτηκε τη μαθήτριά του σε σήριαλ του ΑΝΤ1 φαίνεται πως πήρε...παραμάζωμα και την Σοφία Βόσσου, την οποία οι φήμες τον τελευταίο καιρό ήθελαν να έχει συνάψει σχέση με τον μαθητή της και πρώην παίκτη του Dream Show, Διονύση Μακρή. Δεν υπήρχε περιοδικό κι εφημερίδα που να μη διαβάσεις για τη φημολογούμενη σχέση τους και τον...θυελλώδη έρωτα που βιώνουν οι δυο τους, που όμως κρατούν κρυφό από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το έγραψαν μία, το έγραψαν δύο, δεν άντεξε άλλο η Βόσσου και ήρθε ξέσπασε. «Δεν τα έχω με τον Μακρή» δηλώνει η γνωστή αοιδός και το μάτι της έχει γυρίσει κούπα. Εξάλλου, πως να τα έχουν, τη στιγμή που η Σοφία εδώ και πέντε χρόνια διατηρεί δεσμό με πετυχημένο επιχειρηματία και τον οποίο - πλέον - σκέφτεται πολύ σοβαρά να παντρευτεί.

Άσε, που όπως δήλωσε η ίδια, ο Διονύσης θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν γιος της, αφού είναι μόλις ένα χρόνο μεγαλύτερος από την κόρη της. Για να μη σου πω ότι ο γαμπρός της είναι μεγαλύτερος του. Φαντάσου, δηλαδή, η μάνα να έχει μικρότερο αγαπημένο από την κόρη. Ούτε στη Τόλμη και Γοητεία, δεν γίνονται αυτά. Πάντως, η Βόσσου έχει άριστες σχέσεις με τον Μακρή, του οποίου είναι δασκάλα φωνητικής, αλλά και παραγωγός στο δίσκο του!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]