Η Δημητρίου μίλησε για Τρούπη - Κακέτση!

04.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τον είχες μεγάλο τον καημό να μιλήσει επιτέλους η Άντζελα Δημητρίου; Λοιπόν, η «Λαίδη» αποφάσισε να μην κρατήσει άλλο σε αγωνία
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τον είχες μεγάλο τον καημό να μιλήσει επιτέλους η Άντζελα Δημητρίου; Λοιπόν, η «Λαίδη» αποφάσισε να μην κρατήσει άλλο σε αγωνία εσένα και τα υπόλοιπα φαν της, μιλώντας σε εβδομαδιαίο περιοδικό για τους δύο πρώην, που με τον έναν ή άλλον τρόπο, στιγμάτισαν την ζωή της. Ο λόγος για τους τυχερούληδες Γιώργο Τρούπη και Στιβ Κακέτση για τους οποίους η σπόντα πήγε σύννεφο.

Για τον Τρούπη, που λόγω του πρόσφατου διαζυγίου τους, υπάρχει ένας άλφα θυμός είπε: «Καλό παιδί ο Τρούπης, αλλά εγώ ήμουν αλλού»! Oh my God. Αν υποψιαστώ ότι η Άντζελα το είχε... αλλού τρως, αλλού πίνεις, αλλού πας και το δίνεις, θα πέσω σε βαθιά μελαγχολία. Ευτυχώς, η «Λαίδη» το εξήγησε και ηρέμησα. Εννοούσε, λοιπόν, πως ο Τρούπης παρέμεινε νέος στο μυαλό και τη συμπεριφορά και πως δεν είχε αλλάξει καθόλου από τον πρώτο γάμο. Ο καλός Γιώργης δεν είχε συλλάβει το μέγεθος της γυναίκας που είχε δίπλα του - λογικό θα πει ο άνθρωπος. Εγώ φαναρτζή ήμουνα - με αποτέλεσμα το «χάσμα» ανάμεσά τους να είναι μεγάλο.

Και πάμε στον Στιβ Κακέτση και τις πρόσφατες δηλώσεις του περί ψυχιατρείου και τα λοιπά. «Ο Κακέτσης δεν με ξεπέρασε ποτέ» είπε η Άντζελα και σιγά μην τ’ άφηνε να πέσει κάτω κοτζάμ Κακέτσης. Βγήκε, λοιπόν, στης Λαμπίρη και σε έξαλλη κατάσταση μας είπε για ακόμη μία φορά, πόσες θυσίες έκανε γι’ αυτήν, ότι τα παράτησε όλα για χάρη της, ότι ήθελε να την παντρευτεί αλλά αυτή δεν περίμενε ούτε έξι μήνες και τα λοιπά και τα λοιπά.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]