Γρηγόρης Αρναούτογλου: Είμαι ερωτευμένος!

04.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πρέπει να το πάρεις απόφαση. Η φετινή χρονιά θα είναι «Φθινόπωρο - χειμώνας Γρηγόρη Αρναούτογλου - Ράνιας Θρασκιά».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πρέπει να το πάρεις απόφαση. Η φετινή χρονιά θα είναι «Φθινόπωρο - χειμώνας Γρηγόρη Αρναούτογλου - Ράνιας Θρασκιά». Το εν λόγω ζευγάρι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο φροντίζει να είναι πάντα στην επικαιρότητα και να βασανίζει το έρμο το μυαλό μας για το είδος της σχέσης τους. Αν και η αλήθεια είναι πως στον δεύτερο γύρο του δεσμού τους, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Επίσημα, δεν έχουν πει: «Ναι, είμαστε ζευγάρι», αλλά αφήνουν να εννοηθεί κατά το γνωστό... τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.

Μάλιστα σε τελευταία του συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό ο Γρηγόρης δήλωσε ερωτευμένος και πως σκοπεύει να παντρευτεί μετά από δύο χρόνια. Στο διετές πλάνο παντρειάς προβλέπονται ακόμη και παιδιά καθώς ο παρουσιαστής νιώθει έτοιμος να γίνει πατέρας. Σε αντίθεση με τον Αρναούτογλου, η Θρασκιά είναι πιο συγκρατημένη στις δηλώσεις της, όπου η πιο αποκαλυπτική είναι «Είμαι καλά». Λες και την ρωτήσαμε αν έχει πονόλαιμο.

Γενικά, η Θρασκιά δεν θέλει να μιλάει δημοσίως για τα προσωπικά της, τα οποία λέει μόνο στους δικούς της ανθρώπους. Πάντως, όταν θα παντρευτούν, μην ανησυχείς, θα βγουν και θα μας το πουν. Α, επίσης στο διετές πλάνο τους προβλέπεται και η αγορά οικίας, ενώ σύμφωνα με κάποιους ήδη το ζευγάρι έχει αρχίσει να ψάχνει για την ερωτική του φωλιά.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]