Τσακώθηκαν στα ξένα Θεοδωρίδου - Νίνο!

09.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ευτυχώς που φέτος δεν είναι να εμφανισθούν μαζί σε νυχτερινό κέντρο η Νατάσσα Θεοδωρίδου με το Νίνο, διότι τώρα και οι δύο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ευτυχώς που φέτος δεν είναι να εμφανισθούν μαζί σε νυχτερινό κέντρο η Νατάσσα Θεοδωρίδου με το Νίνο, διότι τώρα και οι δύο θα έψαχναν για νέους συνεργάτες. Όπως καταλαβαίνεις, η περιοδεία τους στην Αμερική μόνο καλή δεν ήταν. Δε λέω, κόσμος πήγε να τους ακούσει καθότι στην Ομογένεια υπάρχουν κάμποσοι Θεοδωρικοί και μπόλικες «Νινίτσες». Η μεταξύ τους συνεργασία δεν ήταν καλή και αν πιστέψουμε τα όσα διέρρευσαν από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, στο τσακ ο Νίνο δεν πήρε το πρώτο αεροπλάνο για Ελλάδα.

Οι κόντρες και οι τσακωμοί των αοιδών ξεκίνησαν από την πρώτη κιόλας συναυλία, όταν η Θεοδωρίδου ήθελε να εμφανίζεται περισσότερο χρόνο. Μάλιστα, λένε πως στη συνέχεια είχε την απαίτηση να εμφανίζεται περισσότερο, κάτι που εξόργισε το Νίνο. Εξάλλου, ο νεαρός αοιδός δεν είναι από τους καλλιτέχνες που δεν αντιδρούν όταν νιώθουν παραγκωνισμένοι. Για να στο πω απλά, σιγά μην το έκανε «βα βα βα» ο Νίνο.

Αμάν και πως έκαναν οι διοργανωτές για να τον ηρεμήσουν και να του αλλάξουν γνώμη. Τελικά, τα κατάφεραν και οι συναυλίες συνεχίστηκαν «αναίμακτα». Πάντως, λέγεται πως οι δύο καλλιτέχνες δεν αντάλλαξαν κουβέντα στην Αμερική, ενώ η επιστροφή τους δεν θύμιζε τη μέρα της αναχώρησής τους. Τότε, που δήλωναν στις τηλεοπτικές κάμερες τον ενθουσιασμό τους που δύο εβδομάδες θα είναι μαζί και θα δίνουν συναυλίες. Δύο ξένοι στην πρώτη θέση ήταν κι ευτυχώς που εκεί μπροστά υπήρχε άπλα και απέφυγαν ανεπιθύμητα... στριμωξίδια.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]