Η Αλεξανδράτου προορίζεται για αντικαταστάτρια της Μελέτη;

09.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν υποψιαστώ ότι στον ΑΝΤ1 σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο η Τζούλια Αλεξανδράτου να αντικαταστήσει την Ελεονώρα Μελέτη στον «Πρωινό Καφέ»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν υποψιαστώ ότι στον ΑΝΤ1 σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο η Τζούλια Αλεξανδράτου να αντικαταστήσει την Ελεονώρα Μελέτη στον «Πρωινό Καφέ» θα... ψοφήηησω! Οι φήμες μέρα με τη μέρα φουντώνουν κι επιμένουν: η Τζούλια προορίζεται για αντικαταστάτρια της Ελεονώρας. Μάλιστα, λένε, πως έχει κάνει μέχρι και μυστικές πρόβες μες στα μαύρα μεσάνυχτα. Αν οι άνθρωποι του καναλιού είναι ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, προφανώς θα το δείξει το μέλλον.

Μέχρι, όμως, η Τζούλια κληθεί - και αν κληθεί - να σερβίρει τον «Καφέ» και το μεγάλο της όνειρο γίνει πραγματικότητα, ασχολείται με τη νέα της εκπομπή. Η αλήθεια είναι, πως μπροστά στα μεγαλόπνοα σχέδια που ενδεχομένως να της επιφυλάσσει το μέλλον, η μουσική εκπομπή φαντάζει μικρή. Εντάξει, υπομονή να δείξει και όλα μπορούν να γίνουν στον θαυμαστό κόσμο του ΑΝΤ1.

Ωστόσο, την εύλογη απορία μου θα την εκφράσω. Το σκέφτηκαν πολύ να σκεφτούν την Τζούλια γι’ αυτή τη θέση; Υποτίθεται πως η παρουσιάστρια πρέπει να είναι γλυκιά, ευγενική, μες στο χαμόγελο. Η Τζούλια που τα έχει κρυμμένα όλα αυτά; Εκτός κι αν θέλουν να καθιερώσουν ένα νέο μοντέλο παρουσιάστριας που θα είναι, όμορφη, ολίγον ξινή και μες στις γκριμάτσες! Αλήθεια, αν η φωνή της Μελέτη είναι ένα σοβαρό μειονέκτημα στην εικόνα της, που ίσως να έπαιξε τον αρνητικό του ρόλο, γιατί πιστεύουν ότι η φωνή της Αλεξανδράτου θα έχει καλύτερη τύχη;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]