Τελικά, υιοθετεί η Μαντόνα;

11.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Υιοθετεί η Μαντόνα. Όχι δεν υιοθετεί. Όχι υιοθετεί τελικά». Τι είναι αυτό το πράγμα; Δουλειά δεν είχαμε και δουλειά βρήκαμε.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Υιοθετεί η Μαντόνα. Όχι δεν υιοθετεί. Όχι υιοθετεί τελικά». Τι είναι αυτό το πράγμα; Δουλειά δεν είχαμε και δουλειά βρήκαμε. Όχι τίποτε άλλο, με έχει φάει η αγωνία (μπουκιά δεν κατεβαίνει κάτω) για το τι ισχύει πραγματικά. Εκεί, δηλαδή, που η ιστορία έκλεισε ότι η ντίβα δεν θα υιοθετήσει παιδάκι από το Μαλάουι, σύμφωνα πάντα με τον εκπρόσωπό της, βγαίνει τώρα ο πατέρας ενός παιδιού από την αφρικανική χώρα και ισχυρίζεται ότι η Μαντόνα θα υιοθετήσει τον γιο του.

Πρόκειται για τον Ντέιβ ηλικίας ενός έτους, ο οποίος έχασε τη μητέρα του όταν αυτός γεννήθηκε. Σύμφωνα με τον πατέρα του η Μαντόνα επέλεξε να υιοθετήσει τον μικρό ανάμεσα σε πολλά άλλα ορφανά, ενώ τον λάτρεψε από την πρώτη στιγμή που τον είδε. Μάλιστα, αυτές τις μέρες που βρίσκεται στο Μαλάουι μαζί με τον Γκάι Ρίτσι και τα δυο παιδιά της, Λούρδη και Ρόκο περνάει πολλές ώρες με τον Ντέιβ.

Και για του λόγου το αληθές, η εφημερίδα Sun φιλοξενεί φωτογραφίες που απαθανατίζουν την Μαντόνα να κουβαλάει στην πλάτη της τον μικρό. Όπως, δηλαδή, κάνουν οι μητέρες στην Αφρική. Ο πατέρας του Ντέιβ είναι ενθουσιασμένος που η Μαντόνα θα υιοθετήσει τον γιο του, ενώ δήλωσε πως τον ίδιο ενθουσιασμό έχει και η ίδια με τον σύζυγό της. Ελπίζω να μην υπάρξει νέα διάψευση, διότι δεν θα το αντέξω!