Θεοδωρίδου: Αγαπώ ακόμη τον Ανδρέα!

12.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Αγαπάω τον Ανδρέα Φουστάνο». Τάδε έφη Νατάσσα Θεοδωρίδου. Δεν αντέχω άλλο (μπούχου, μπούχου) τι συγκίνηση είναι αυτή;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Αγαπάω τον Ανδρέα Φουστάνο». Τάδε έφη Νατάσσα Θεοδωρίδου. Δεν αντέχω άλλο (μπούχου, μπούχου) τι συγκίνηση είναι αυτή; Έχω πέσει στα πατώματα και χτυπιέμαι χειροπόδαρα. Κάτι τέτοιες δηλώσεις μου ξεκουρδίζουν τις ευαίσθητες χορδές! Αρκετούς μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Φουστάνο κι αφού το καλοκαίρι μέσα από παπαρατσίστικες φωτογραφίες γνωρίσαμε τον καινούργιο της έρωτα (που μάλλον έγινε παλιός, περνώντας στο χρονοντούλαπο της ιστορίας), η Νατάσσα αποφάσισε να μιλήσει.

Αμάν και πως κάναμε μέχρι να έρθει αυτή η στιγμή κι ευτυχώς που πήγε στη Νέα Υόρκη και κάτι ο αέρας της πόλης, κάτι η καλή διάθεση, κάτι ότι το βράδυ της Πέμπτης έχει πρεμιέρα στον «Βοτανικό», άνοιξε την καρδιά της στο Down Town. Εκεί, μεταξύ άλλων έκανε τη δήλωση ότι «αγαπάει τον Ανδρέα» παρόλο που χώρισαν και πως θα ήθελε οι σχέσεις τους να ήταν καλύτερες. Ευελπιστεί στο μέλλον να γίνει και αυτό. Ωστόσο, δεν μετάνιωσε που πήρε την απόφαση να χωρίσει. Ήταν κάτι που το ήθελε κι έπρεπε να γίνει. Αν ήταν λάθος απόφαση, θα το δείξει ο χρόνος.

Για το πως είναι τα προσωπικά της σήμερα δεν είπε πολλά. Ούτε αν είναι μαζί με τον Αλέξη, ούτε αν έχουν χωρίσει, όπως ακούγεται. Είναι πάντως στην καλύτερη της φάση, έχει πολλούς φίλους και διασκεδάζει όσο μπορεί. Όπως κάνει, δηλαδή, κάθε άνθρωπος μετά τα χωρίσματα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]