Ερωτευμένοι αλλά δεν παντρεύονται Αλιμπέρτη - Παρθένης!

13.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μπορείς να μου φέρεις πέντε έξι καμιά δεκαριά πλεξούδες σκόρδα να πάω να τις κρεμάσω στην Σοφία Αλιμπέρτη και τον Αλέξανδρο Παρθένη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μπορείς να μου φέρεις πέντε έξι καμιά δεκαριά πλεξούδες σκόρδα να πάω να τις κρεμάσω στην Σοφία Αλιμπέρτη και τον Αλέξανδρο Παρθένη (φέρε και μία σκάλα για να φθάσω το μοντέλο) για να κρατήσουν μακριά το κακό μάτι; Γιατί μετά την τελευταία τους κοινή φωτογράφηση (η πρώτη όσο είναι ζευγάρι) πολλοί θα είναι εκείνοι που θα τους βασκάνουν. Και οι περισσότεροι με ζήλεια.

Τέτοιο ταίριασμα, τόσο στην εμφάνιση όσο και στις απόψεις, λίγες φορές έχω δει. Και αυτοί το ίδιο, οι οποίοι παραδέχονται πως ταιριάζουν απόλυτα, ενώ ευλογούν την καλή τους μοίρα, που τους έφερε κοντά. Άλλωστε, όπως είπε η Αλιμπέρτη «την όφειλε στον εαυτό της αυτή τη σχέση». Μα τόσο καλός πια αυτός ο Παρθένης; Τέτοιο κεχριμπάρι; Για να το λέει η Σοφία, κάτι παραπάνω θα ξέρει. Βρε, εδώ σου λέει ότι ο Αλέξανδρος δεν έχει μάτια και αφτιά για άλλη γυναίκα. Στου τυφλού και κουφού Παρθένη την πόρτα όσο θέλεις βρόντα!

Πάντως και οι δύο αλληλο-ζηλεύονται, αλλά με μέτρο. Ίσα να κάνουν πιο ενδιαφέρουσα τη σχέση τους. Αν τίθεται θέμα γάμου; Δεν το έχουν συζητήσει ακόμη, αλλά δεν το αποκλείουν να γίνει στο μέλλον. Εξάλλου, οι γιοι της Σοφίας τα πάνε καλά με τον Αλέξανδρο, οπότε το πιο σημαντικό πρόβλημα έχει ξεπεραστεί.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]