Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ο Κωστέτσος!

23.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η παροιμία «πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος» δυστυχώς ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Βασίλειου Κωστέτσου. Ο γνωστός σχεδιαστής
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η παροιμία «πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος» δυστυχώς ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Βασίλειου Κωστέτσου. Ο γνωστός σχεδιαστής λόγω που χειμωνιάζει, λόγω ότι διανύουμε και την εβδομάδα μόδας στην Αθήνα, είπε να ανανεώσει λίγο την κουπ του. Άσε, που ο ήλιος του καλοκαιριού και η αλμύρα της θάλασσας είχαν ξεσταχυάσει τις ξανθές ανταύγειες του, γι’ αυτό και ο Βασίλειος είπε να σκουρίνει λίγο το μαλλί.

Κι επειδή πρόκειται για κοτζάμ Κωστέτσο, δε πήγε σε κομμωτήριο της γειτονιάς, αλλά στο καλύτερο της πόλης. Τι να το κάνεις όμως; Αν είναι να γίνει το κακό, σε βρίσκει ακόμη και στην πιο σικ γωνιά. Έτσι, ένα λάθος στη βαφή ήταν αρκετό για να γίνει το μαλλί του Βασίλειου, κάρκανο και κατ’ επέκταση η κεφαλή του... κουρούπα! Μόλις κομμωτής και πελάτης είδαν τις καμένες τρίχες της κεφαλής, έπαθαν μεγάλο σοκ. Η μόνη λύση για να μαζέψουν τα αμάζευτα ήταν να ξυρίσουν το κεφάλι.

Η ψιλή έπιασε φωτιά και ο Βασίλειος έφυγε από το κομμωτήριο σαν το νεοσύλλεκτο. Αν και το λουκ αυτό είναι all time classic, του Κωστέτσου καθόλου δεν του άρεσε και μέχρι να φυτρώσουν οι πρώτες τρίχες, θα κυκλοφορεί με σκουφάκια και τραγιάσκες. Με μία τέτοια, εξάλλου, εμφανίσθηκε και στην επίδειξη στο Ζάππειο.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]