Η Καλομοίρα το νέο "κορίτσι" του Αρναούτογλου!

30.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Συμπαρουσιάστρια με χιούμορ που να τρώει και την τούρτα της» δήλωνε στο TV Έθνος, πως ψάχνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και τελικά τη βρήκε.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Συμπαρουσιάστρια με χιούμορ που να τρώει και την τούρτα της» δήλωνε στο TV Έθνος, πως ψάχνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και τελικά τη βρήκε. Πρόκειται για την Καλομοίρα, η οποία φαίνεται πως έχει όλες τις προϋποθέσεις και τις... ικανότητες που θέλει ο Γρηγόρης. Τραγουδάει, χορεύει, γελάει συνέχεια, κλαίει εύκολα όποτε χρειάζεται, τις αρέσουν οι πλάκες, δεν παρεξηγείται εύκολα και το κυριότερο δεν μιλάει ακόμη καλά ελληνικά, οπότε δεν έχει απαίτηση να μιλάει περισσότερο στην εκπομπή, από τον χρόνο που της δίνει ο Γρηγόρης! Μεγάλο συν αυτό, δεν το συζητώ.

Τα «προτερήματά» της αυτά η Καλομοίρα τα... ξεδίπλωσε ένα ένα στο «Πάρα πολύ την Κυριακή» και από την πρώτη κιόλας εκπομπή καταλάβαμε ότι ο Γρηγόρης, ως προς το θέμα της συμπαρουσιάστριας τουλάχιστον, δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα και γκρίνιες. Και με την AGB φαίνεται πως δεν θα έχει προβλήματα, αν λάβουμε υπόψη μας ότι... η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Και η πρώτη εκπομπή του Αρναούτογλου, παρόλο τον μεγάλο φετινό ανταγωνισμό, πήγε ανέλπιστα καλά κάνοντας νούμερα μέχρι και 32%.

Και πως να μην κάνει τέτοια νούμερα άλλωστε; Ξέρεις πολλούς που να μένουν ασυγκίνητοι μπροστά στη θέα του παρουσιαστή που τρέχει το δάκρυ του κορόμηλο από την τόση συγκίνηση που νιώθει για την αγάπη του κόσμου; Αμ το άλλο; Ποιος δεν θα έμενε «κολλημένος» βλέποντας τη μυστηριώδη γυναικάρα με τα κόκκινα, να χορεύει αισθησιακό χορό με καλυμμένο το πρόσωπο; Καλά, όταν έγιναν τα... αποκαλυπτήρια και είδαμε ότι κάτω από τη μάσκα ήταν η Καλομοίρα, μάλλον πολλοί δε νιώσαμε και τόσο άνετα. Για ευνόητους λόγους!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]