Δημητρίου: Θέλει "να την ενσαρκώσει η Γκρέτα Γκάρμπο"!

30.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είθισται η ζωή των μεγάλων σταρ να γίνεται βιβλίο και μετά να μεταφέρεται και στην μικρή ή μεγάλη οθόνη (αν μιλάμε για Χόλιγουντ).
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είθισται η ζωή των μεγάλων σταρ να γίνεται βιβλίο και μετά να μεταφέρεται και στην μικρή ή μεγάλη οθόνη (αν μιλάμε για Χόλιγουντ). Κάπως έτσι, φαίνεται ότι ονειρεύεται να γίνει και με την ίδια, η Άντζελα Δημητρίου, η οποία πλέον το έχει καθιερώσει και μία φορά την εβδομάδα «χτυπά» με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Αυτή τη φορά δήλωσε πως αν η ζωή της μεταφερόταν στην μεγάλη οθόνη, "θα ήθελε να την ενσαρκώσει μόνο η... Γκρέτα Γκάρμπο"!

Ουπς. Τι ήθελε να πει με αυτό η «ποιήτρια» - αοιδός; Πως δεν σκοπεύει να κάνει τη ζωή της ταινία, γιατί δεν υπάρχει καμία πέραν της μακαρίτισσας, που να της φέρνει κάπως και να μπορεί να την «ενσαρκώσει» πιο πειστικά; Ή μήπως επειδή έτρεχε με τα δικά της (έρωτες, χωρισμοί, γάμοι, διαζύγια, καριέρα) δεν πρόλαβε να μάθει ότι η Γκάρμπο μας άφησε χρόνους; Συγκεκριμένα από το 1990;

Ότι και να συμβαίνει από τα δύο, η ουσία είναι μία. Λόγω της μικρής αυτής «λεπτομέρειας», εμείς δεν θα ευτυχήσουμε να δούμε τη ζωή της «Λαίδη» σε ταινία. Κρίμα, γιατί άλλο να ακούς από την ίδια τα δύσκολα χρόνια που πέρασε (από τότε που ήταν κορδελιάστρα μέχρι τώρα που είναι σταρ) κι άλλο να τα βλέπεις. Μήπως να το ξανασκεφτεί και να ρίξει τις... απαιτήσεις της, «ενσαρκώνοντας» την κάποια ζωντανή; Ας είναι και η Μόνικα Μπελούτσι!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]