Ο Ρέμος πήγε στην πρεμιέρα της Ζέτας!

30.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οι φήμες τον τελευταίο καιρό ήθελαν τον Αντώνη Ρέμο να έχει χωρίσει με την Ζέτα Μακρυπούλια εδώ κι έναν μήνα. Κι όσο το ζευγάρι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οι φήμες τον τελευταίο καιρό ήθελαν τον Αντώνη Ρέμο να έχει χωρίσει με την Ζέτα Μακρυπούλια εδώ κι έναν μήνα. Κι όσο το ζευγάρι δεν έκανε τις συνηθισμένες εξόδους του σε νυχτερινά κέντρα, τόσο οι φήμες φούντωναν όλο και περισσότερο. Μαζί και η δική μας αγωνία για το τι πραγματικά συμβαίνει κι αν τελικά θα γίνει ο περιβόητος γάμος. Κι εκεί που δεν τους βλέπαμε να εμφανίζονται μαζί κι αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι πίσω από τον καπνό υπάρχει και φωτιά, πάει ο Ρέμος στην πρεμιέρα της Μακρυπούλια.

Την Παρασκευή, η Ζέτα είχε πρεμιέρα στο «Σ’ αγαπώ, σε λατρεύω, χωρίζουμε» και ο αοιδός πήγε στο θέατρο να δει την καλή του από κοντά. Τι κι αν ήξερε πως εκεί ήταν μαζεμένες όλες οι κάμερες και περίμεναν με αγωνία να δουν την άφιξη αυτού περισσότερο από την παράσταση; Η πρεμιέρα ήταν πολύ σημαντική για την Ζέτα και ο Αντώνης δεν δύνατο να μην ήταν εκεί. Να παίρνει θάρρος η κοπέλα.

Εννοείται, πως οι τηλεοπτικές κάμερες με το που τον είδαν να σκάει μύτη στο θέατρο, έπεσαν πάνω του, βομβαρδίζοντας τον με ερωτήσεις του τύπου: «Είστε ακόμη με την Ζέτα»;, «Πότε θα γίνει ο γάμος», «Γιατί σας θέλουν να έχετε χωρίσει»; Δεν πιστεύω να περιμένεις την απάντηση του Αντώνη; Τους απέφυγε με διακριτικό τρόπο, τόσο στο έμπα, όσο και στο φεύγα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]