Βόσσου: απειλεί με αγωγές για τον Μακρή!

30.10.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εξοργισμένη τα μάλα είναι η Σοφία Βόσσου με όλους εκείνους που διαδίδουν ότι έχει δεσμό με τον Διονύση Μακρή. Βρε μια χαρά παιδί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εξοργισμένη τα μάλα είναι η Σοφία Βόσσου με όλους εκείνους που διαδίδουν ότι έχει δεσμό με τον Διονύση Μακρή. Βρε μια χαρά παιδί, δυο μέτρα παλικάρι και μελανούρι από τα καλά είναι ο Διονύσης, όμως πέρα από όλα αυτά είναι και μαθητής της κι αυτό είναι που την έχει κάνει έξω φρενών. Μάλιστα, απειλεί πως θα κάνει αγωγή, αν συνεχίσουν να διαδίδουν αυτές τις φήμες κι επειδή το μάτι της έχει γυρίσει κούπα με όσα ακούει, θα πέσουν αγωγές και όποιον πάρει ο Χάρος!

Οι φήμες για δεσμό της Βόσσου με τον Μακρή ξεκίνησαν από το καλοκαίρι και παρόλο που οι δυο τους τις διέψευδαν, κάποια δημοσιεύματα συνέχιζαν να επιμένουν. Ήταν βλέπεις η περίοδος που είχαμε και τον έρωτα Ναταλίας Γερμανού - Θάνου Τζάνη και πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν τον... συνειρμό. Κι επειδή στο Dream Show είχαμε τρελό σουξέ και έρωτες παικτών με μέλη της κριτικής επιτροπής και τον Στέργιο Μικρούτσικο, η μπάλα πήρε και την καθηγήτρια Σοφία Βόσσου.

Η ίδια δεν είναι αρνητική στη σχέση της Γερμανού με τον Τζάνη, όμως σου λέει, ότι άλλο να είσαι μέλος κριτικής επιτροπής κι άλλο να είσαι καθηγητής. Όσο να κάνει η θέση της έχει «ειδικό» βάρος και σε καμία περίπτωση δεν θα έκανε σχέση με μαθητή της. Εξάλλου, με τον Μακρή έχουν άριστες σχέσεις και τον ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή ως αοιδό και χαρακτήρα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]