Προβλήματα στη σχέση Βίσση - Ψωμόπουλου

01.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κρίση είναι θα περάσει ή ένας ακόμη μεγάλος έρωτας της Άννας Βίσση οδεύει προς το τέλος; Σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κρίση είναι θα περάσει ή ένας ακόμη μεγάλος έρωτας της Άννας Βίσση οδεύει προς το τέλος; Σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα, η σχέση της «απόλυτης» με τον Χρήστο Ψωμόπουλο περνάει δύσκολη φάση, με προβλήματα, τσακωμούς, ζήλιες κου του λου, κου του λου. Απόδειξη, δε, για του λόγου το αληθές, παρουσιάζουν το γεγονός ότι η Βίσση έφυγε μόνη της για τη Νέα Υόρκη, όπου εκεί θα μείνει για μεγάλο διάστημα.

Η αλήθεια είναι πως η Άννα ζήτησε από τον καλό της να την ακολουθήσει, όμως, αυτός δεν δέχτηκε. Εκείνος με τη σειρά του της πρότεινε να μην πάει, αυτή δε δέχτηκε και για να μη στα πολυλέω, ο τσακωμός δεν άργησε να έρθει. Βέβαια, κάποια προβλήματα είχαν ξεκινήσει από πριν, ενώ η «απόλυτη» είχε αρχίσει να κουράζεται από τις συχνές σκηνές ζηλοτυπίας που της έκανε. Θα θυμάσαι το επεισόδιο στο «Pizza Pomodoro», όπου τσαντίστηκε με νεαρό αοιδό του μαγαζιού που κοιτούσε την Βίσση.

Να ήταν όμως μόνο αυτά τα προβλήματα, καλά θα ήταν. Οι δικαστικές περιπέτειες του Ψωμόπουλου με την πρώην σύντροφό του για τη διατροφή του παιδιού τους, όσο να κάνει έχει τον αρνητικό του αντίκτυπο στη σχέση του ζευγαριού. Όπως και να έχει, το ταξίδι στη Νέα Υόρκη είναι πολύ σημαντικό κι εκεί θα φανεί το μέλλον της σχέσης τους.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]