Ο προβληματισμός της Στανίση πριν τον γάμο

01.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πριν λίγες μέρες, σου είχα γράψει πως η Κατερίνα Στανίση βρίσκεται σε αναζήτηση νυφικού για τον επικείμενο γάμο της με τον Κυριάκο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πριν λίγες μέρες, σου είχα γράψει πως η Κατερίνα Στανίση βρίσκεται σε αναζήτηση νυφικού για τον επικείμενο γάμο της με τον Κυριάκο Καραπαναγιωτίδη. Νυφικό ακόμη δε βρήκε, άλλωστε δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, όμως πήρε τον αγαπημένο της και φωτογραφήθηκαν μαζί για εβδομαδιαίο περιοδικό. Αυτή είναι και η πρώτη κοινή φωτογράφηση του ζευγαριού στα τόσα χρόνια που είναι μαζί.

Φτου σκόρδα στα παιδιά και δεν το λέω ειρωνικά. Παρόλο, που τους χωρίζουν κάποια χρονάκια, η διαφορά ηλικίας δεν είναι και τόσο εμφανής. Μεγαλοδείχνει λίγο ο Κυριάκος, μικροδείχνει αρκετά η Κατερίνα, συναντιόνται οι ηλικίες τους κάπου στη μέση. Άσε, που ο αγαπημένος της βλέπει την αοιδό σαν «μικρό κοριτσάκι». Κι έτσι την αντιμετωπίζει κιόλας. Μόνο σαπούνι για την ακμή που δεν της έχει πάρει. Καλά δεν το συζητώ. Η Στανίση νιώθει τα μάλα συγκινημένη και κολακευμένη, γι αυτό και πήρε την μεγάλη απόφαση να... αποκαταστήσει τον Κυριάκο.

Κι ας έχει τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες της. Όπως δήλωσε, αν και δεν έχει πρόβλημα με τη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει, είναι φορές που βλέπει ότι η σχέση αυτή δεν κάνει καλό στον νεαρό Κυριάκο. Θεωρεί πως πρέπει να παντρευτεί κάποια της ηλικίας του και να μην «χαντακωθεί» δίπλα της. Γι αυτό και τόσο καιρό δεν είχε δεχτεί την πρόταση γάμου που της έκανε. Ωστόσο, ο Κυριάκος της έκαμψε τις όποιες αμφιβολίες και σε λίγο καιρό είμαστε για γάμους.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]