Ο κεραυνοβόλος έρωτας του Κέβιν για την Σπίαρς!

02.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Για τη σχέση του με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς μίλησε ο Κέβιν Φεντερλέιν, ο οποίος για πρώτη φορά αναφέρθηκε και στον κεραυνοβόλο έρωτα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Για τη σχέση του με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς μίλησε ο Κέβιν Φεντερλέιν, ο οποίος για πρώτη φορά αναφέρθηκε και στον κεραυνοβόλο έρωτα που τους χτύπησε κατακούτελα άμα τη γνωριμία τους. Όπως αποκάλυψε δεν είχε σχεδιάσει να ερωτευθεί την Μπρίτνεϊ (γιατί υπάρχει κανείς που σχεδιάζει ποιον θα ερωτευθεί; Αυτό σε βρίσκει από μόνο του), έγινε ξαφνικά και σε μία περίεργη περίοδο για τον ίδιο, αφού τότε η πρώην σύντροφός του ήταν 5 μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.

Ωστόσο, ο ερωτάς του για την Σπίαρς ήταν τόσο μεγάλος και δυνατός, που αμέσως έγιναν ζευγάρι. Η γνωριμία τους έγινε σε ένα κλαμπ του Λος Άντζελες, τον Απρίλιο του 2004 κι έκτοτε είναι μαζί. Πότε αγαπημένοι και πότε σκοτωμένοι, σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν κατά καιρούς. Παντρεύτηκαν λίγους μήνες μετά, τον Σεπτέμβριο συγκεκριμένα, ενώ μέσα σε δύο χρόνια έχουν αποκτήσει δύο γιους. Τον Σον Πρέστον και τον Τζέινταν Τζέιμς.

Πάντως, ο Κέβιν δηλώνει ευτυχισμένος με τον γάμο του και τα μάλα ενθουσιασμένος που αν και νεαρός στην ηλικία, ούτε καν τα 30 δεν έχει πατήσει, είναι ήδη πολύτεκνος πατέρας. Άσε που δεν έχει πρόβλημα να αποκτήσει κι άλλα παιδιά. Τώρα κατά πόσο συμφωνεί με αυτό η Μπρίτνεϊ, η οποία παλεύει σκληρά να αποκτήσει το σώμα που είχε πριν τις εγκυμοσύνες, δεν το ξέρω.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]