Το παράπονο του Νίνο!

03.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Άρχισαν τα όργανα να παίζουν ένα ένα, γίνεται χαμός στην ιερά Οδό. Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άρχισαν τα όργανα να παίζουν ένα ένα, γίνεται χαμός στην Ιερά Οδό. Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες και όλο και φουντώνουν, ο Νίνο είναι τα μάλα δυσαρεστημένος κι έχει πολλά παράπονα. Αιτία; Στην αφίσα που κυκλοφορεί στους δρόμους και είναι μαζί οι τρεις καλλιτέχνες του σχήματος, Πασχάλης Τερζής, Έλενα Παπαρίζου και Νίνο, αυτός έχει μικρότερο χώρο με αποτέλεσμα να νιώθει ριγμένος.

Θεωρεί, δηλαδή, ότι οι δύο συνάδελφοί του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχει μαζί τους το πρόβλημα, κατέχουν μεγαλύτερο χώρο, ενώ ο ίδιος είναι άκρη αριστερά και από μακριά μοιάζει με... στρουμφάκι! Για τόσο μικρούλης μιλάμε πως βγήκε. Ε, λογικό είναι να τα πάρει το παιδί. Γιατί σου λέει, που θα με δουν οι θαυμάστριες μου; Άσε, που «χαντακώνεται» και το ανάστημά του. Δυο μέτρα παλικάρι και ψιλόλιγνο.

Ο Νίνο, λένε, πως μόλις είδε τις αφίσες πήγε αμέσως στην Έλενα Παπαρίζου και της είπε το παράπονό του. Εκείνη τον κατανόησε και τον συμβούλεψε να μη δημιουργήσει θέμα, δεν είχαν ξεκινήσει και οι εμφανίσεις, αλλά να το συζητήσει με τους υπεύθυνους. Όπερ κι εγένετο, αλλά μάλλον άκρη δε βρέθηκε. Εξάλλου, είναι πια αργά. Οι αφίσες ήδη έχουν κυκλοφορήσει. Ωστόσο, το παράπονο το έχει.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]