Η άγνωστη φιλία Κοκκίνου - Θεοδωρίδου!

03.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το ήξερες ότι η Έλλη Κοκκίνου είναι φίλη κολλητή με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου από... αρχαιοτάτων χρόνων; Εγώ μήτε που το ήξερα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το ήξερες ότι η Έλλη Κοκκίνου είναι φίλη κολλητή με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου από... αρχαιοτάτων χρόνων; Εγώ μήτε που το ήξερα, αφού δεν τις είχα δει και ποτέ μαζί. Ωστόσο, οι δυο τους βρέθηκαν σε εκδήλωση κι εκεί έκαναν την αποκάλυψη πως είναι φίλες, αγαπημένες και πως η μία βοηθάει την άλλη όποτε χρειάζεται.

Είδες τι μαθαίνεις μεγαλώνοντας; Τς τς. Σε ερώτηση αν θα γίνονταν κάποια στιγμή κουμπάρες, να παντρέψει δηλαδή η Νατάσσα την Έλλη που είναι το πιο εφικτό στην παρούσα φάση, φάνηκε να τους άρεσε η ιδέα. Όχι, που λένε ότι στον δύσκολο και σκληρό κόσμο του τραγουδιού δεν μπορούν να υπάρξουν φιλίες και μάλιστα ανάμεσα σε δύο γυναίκες. Πάντως, φέτος δεν έχει επισκεφθεί η μία την άλλη στο κέντρο, όπου άδει λόγω φόρτου εργασίας.

Και μια που αναφέρθηκα στις δουλειές. Η Κοκκίνου διέψευσε κατηγορηματικά πως έχει προβλήματα με τον Θάνο Πετρέλη και ότι έχουν φθάσει σε σημείο, που άμα δεν τραβήξουν ένα τσακωμό, δεν βγαίνουν στην πίστα να τραγουδήσουν. Δεν είπε, βέβαια, ότι είναι κολλητοί, αλλά έχουν μία καλή επαγγελματική σχέση. Καλά, απ’ όσα σου έγραψα, εσύ κράτα ότι ναι Κοκκίνου και Θεοδωρίδου είναι φίλες!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]