Συνεχίζεται η κόντρα Ψινάκη - Μικρούτσικου!

03.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μην τους βλέπεις έτσι αγαπημένους με τα σόκιν αστειάκεια και τα πειράγματα μεταξύ τους. Η πραγματικότητα φαίνεται πως απέχει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μην τους βλέπεις έτσι αγαπημένους με τα σόκιν αστειάκεια και τα πειράγματα μεταξύ τους. Η πραγματικότητα φαίνεται πως απέχει κατά πολύ από αυτό που βλέπουμε. Ο λόγος - για να μη σε κρατάω σε αγωνία κιόλας - για τον Ηλία Ψινάκη και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, των οποίων ως φαίνεται η σχέση περνάει μεγάλη κρίση. Οι κόντρες και οι τσακωμοί μεταξύ τους, γίνονται όλο και πιο συχνοί και όπως λένε κάποιοι, έχουν φθάσει στο σημείο να μη μιλάνε μεταξύ τους.

Στα παρασκήνια, διότι στη διάρκεια της εκπομπής συνεχίζουν τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου με πέρυσι. Σόκιν αστεία μεταξύ τους και διάφορα πειράγματα, αν και η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες εκπομπές η σπόντα (κυρίως από μεριά Μικρούτσικου) πέφτει σύννεφο. Κι αυτό διότι ο Ανδρέας έχει μεγάλο παράπονο από τον Ψινάκη, όσον αφορά την ιστορία με τον γιο του. Επειδή, ο Ηλίας φέτος στο Dream Show έχει αποκτήσει μεγαλύτερη δύναμη και ο λόγος του μετράει, θα μπορούσε (λέω εγώ τώρα, μαζί και ο πατήρ Μικρούτσικος) να είχε κρατήσει άλλη στάση και όχι να συμφωνήσει με την κατάργηση της επιτροπής των μουσικών, εξέχον μέλος της οποίας υπήρξε ο υιός Στέργιος.

Όχι ότι το παιδί πήγε χαμένο. Βρήκε τη θέση του στο παιγνίδι, αφού επισκέπτεται τους παίκτες στο σπίτι και συζητά μαζί τους τα όποια προβλήματα έχουν. Αυτό, δηλαδή, που έκανε ο πατέρας του σε όλα τα reality που συμμετείχε. Δε λες, που ο Ανδρέας δεν προλαβαίνει με το «Μεγάλο Παζάρι» και πήγε ο μουσικός γιος του να τον αντικαταστήσει; Πάντως, ο Ψινάκης δεν είχε πρόβλημα στο νέο ρόλο του Στέργιου. Εντάξει, δεν έχει και χόμπι να στέλνει νέα παιδιά στον... ΟΑΕΔ!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]