Γιώργος Γερολυμάτος εναντίον Καίτης Γαρμπή!

07.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εγώ ήξερα ότι την Καίτη Γαρμπή την βοήθησε στα πρώτα βήματα της ο Γιάννης Φλωρινιώτης και τρόπω τινά ο εν λόγω είναι και ο μέντοράς της.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εγώ ήξερα ότι την Καίτη Γαρμπή την βοήθησε στα πρώτα βήματα της ο Γιάννης Φλωρινιώτης και τρόπω τινά ο εν λόγω είναι και ο μέντοράς της. Φευ, όμως. Όπως φαίνεται, πολλοί είναι εκείνοι που... διεκδικούν τον τίτλο αυτό (α ρε Καιτούλα, ούτε η Μαντόνα τέτοιο σφάξιμο στην ποδιά της), ενώ δεν παραλείπουν να έχουν και τα παράπονά τους, πως τάχα μου η αοιδός δεν τους έχει ευχαριστήσει ίσαμε τώρα.

Κατά το... πέρσι ψόφησε, φέτος του βρώμισε, ο Γιώργος Γερολυμάτος (remember Γερολυμάτο;) βγήκε σε τηλεοπτικό κανάλι (στο Star συγκεκριμένα) κι εξέφρασε το μεγάλο του παράπονο. Η Γαρμπή όλα αυτά τα χρόνια ούτε μία φορά δεν είπε «ευχαριστώ» σε εκείνον, που την βοήθησε στο ξεκίνημά της. Και όχι μόνο τη βοήθησε, αλλά και τη στήριξε. Με το παραπάνω θα έλεγα. Ο Γερολυμάτος είναι τα μάλα στεναχωρημένος με τη συνάδελφό του, αλλά και με τον χώρο του τραγουδιού γενικότερα, δηλώνοντας πως στη δουλειά τους υπάρχουν μόνο «λυκοφιλίες»!

Η Γαρμπή ενημερώθηκε για τις δηλώσεις και τα παράπονα του συνάδελφού της. Ότι έπαθε ένα σοκ, μιας και ήταν άσχετο χρονικά, το έπαθε δεν το συζητώ. Ωστόσο, δήλωσε πως είναι φίλοι, τον εκτιμά, τον αγαπά και ποτέ δεν αρνήθηκε πως την είχε στηρίξει στην αρχή της καριέρας της. Α ρε κάτι... déjà vu που παθαίνει ο κόσμος!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]