Κορυφώνεται η κόντρα Κουικ - Λιβανίου!

07.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν νόμιζες ότι η κόντρα του Τέρενς Κουίκ με την Έμυ Λιβανίου θα τελείωνε με την μετακίνηση του πρώτου στο Alter, δυστυχώς απατάσαι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν νόμιζες ότι η κόντρα του Τέρενς Κουίκ με την Έμυ Λιβανίου θα τελείωνε με την μετακίνηση του πρώτου στο Alter, δυστυχώς απατάσαι οικτρά. Το «μέτωπο» αυτό έχει πολλά ψωμιά ακόμη να φάει, ώστε να παύσει να υπάρχει από τόσο νωρίς. Καταρχήν, κάθε πρωί και οι δύο έχουν την «άτυπη» κόντρα ποιος θα περάσει τον άλλον, όπου το σκηνικό εναλλάσσεται καθημερινά. Μία περνάει μπροστά ο Τέρενς, μία η Έμυ.

Ωστόσο, η κόντρα τους κορυφώθηκε πριν λίγες μέρες, όταν ο Κουίκ άσκησε βέτο να πάει καλεσμένη στον Γιώργο Μητσικώστα η Λιβανίου. Ο Μητσικώστας κάλεσε την παρουσιάστρια να κάνουν μαζί μία εκπομπή, όπου αυτός θα της πάρει συνέντευξη ως Τέρενς. Η Λιβανίου, άλλο που δεν ήθελε τέτοιο σκηνικό, δέχτηκε μετά χαράς και περίμενε τηλεφώνημα για το γύρισμα. Τέτοιο τηλεφώνημα δε δέχτηκε ποτέ. Αντίθετα, συνεργάτες του Μητσικωστα ειδοποίησαν τους δικούς της συνεργάτες πως η εκπομπή αναβάλλεται λόγω ασθένειας του Νίκου Κακαουνάκη, που επίσης ήταν καλεσμένος.

Για να μη στα πολυλογώ, την επόμενη μέρα βούιξε ο τόπος και ο τύπος πως ο Κουίκ έβαλε το «μαγικό» του χέρι να μη γίνει ποτέ η εκπομπή αυτή. Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά πως συνέβη αυτό, δηλώνοντας πως η απόφαση πάρθηκε από πάνω. Πάντως, όχι από τον Θεό! Και ότι ο ίδιος δεν έχει τη δύναμη, αλλά και τη θέληση να κάνει κάτι τέτοιο. Ωστόσο, η Λιβανίου ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ της μεγάλης αποκάλυψης.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]