Χωρίζει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς!

08.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Φεύγω δε πάει άλλο πια. Χωρίζω στα αφήνω όλα στα χαρίζω και μη σε νοιάζει πια για μένα». Αφιερωμένο εξαιρετικά αυτό το τραγούδι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Φεύγω δε πάει άλλο πια. Χωρίζω στα αφήνω όλα στα χαρίζω και μη σε νοιάζει πια για μένα». Αφιερωμένο εξαιρετικά αυτό το τραγούδι στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία όπως όλα δείχνουν, χωρίζει από τον σύζυγό της, Κέβιν Φεντερλέιν. Οι αγεφύρωτες διαφορές και τα άλυτα προβλήματα στο γάμο τους κούρασαν την «Πριγκίπισσα της Ποπ», η οποία τα βρόντηξε και είπε: «Φθάνει ως εδώ, δεν πάει άλλο».

Σύμφωνα με αμερικανική εφημερίδα, η Σπίαρς επισκέφθηκε γνωστό δικηγόρο του Χόλιγουντ (έχει βγάλει τα διαζύγια της Αντζελίνα Τζολί και της Τζέσικα Σίμπσον) και ζήτησε να βάλει μπρος το διαζύγιο. Περίπτωση να το ξανασκεφτεί, τόσες φορές το έκανε στο παρελθόν, γιατί να μην το κάνει άλλη μία, δεν υπάρχει και για του λόγου το αληθές απευθύνθηκε σε δικαστήριο, προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα της επιμέλειας των παιδιών και πότε θα τα επισκέπτεται ο Κέβιν.

Παρόλο, που στο παρελθόν κάθε λίγο και λιγάκι κυκλοφορούσαν φήμες για χωρισμό του ζευγαριού, η είδηση ότι η ώρα αυτή ήρθε, ξάφνιασε πολλούς. Βλέπεις, δεν έχουν περάσει δύο μήνες από τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, ενώ πριν λίγες μέρες ο Φεντερλέιν δήλωνε ερωτευμένος με τη γυναίκα του και για πρώτη φορά μίλησε για τη γνωριμία τους. Αλλά στον θαυμαστό κόσμο του Χόλιγουντ έτσι είναι. Οι σταρ «χτυπούν» όταν δεν το περιμένεις.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]