Απειλεί με αποχώρηση ο Ψινάκης!

08.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι χες Ηλία, τι είχα πάντα. Ο δαιμόνιος μάνατζερ άρχισε και πάλι τα δικά του, μόλις πληροφορήθηκε ότι το Dream Show αλλάζει μέρα προβολής
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι χες Ηλία, τι είχα πάντα. Ο δαιμόνιος μάνατζερ άρχισε και πάλι τα δικά του, μόλις πληροφορήθηκε ότι το Dream Show αλλάζει μέρα προβολής και μετακομίζει στη δύσκολη βραδινή ζώνη της Κυριακής. Μέχρι με αποχώρηση από το reality απειλεί, αλλά αυτή τη φορά δεν φαίνεται να συγκινούνται και πολλοί. Είναι σαν τον μύθο με τον βοσκό που έλεγε ψέματα ότι επιτίθεται λύκος στο κοπάδι του κι όταν αυτό συνέβη στα αλήθεια, κανείς δεν τον πίστεψε.

Έτσι και με τον Ψινάκη. Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το Dream Show είχε στείλει εξώδικο στον Alpha, επειδή θεωρούσε ότι δεν είχε γίνει από το κανάλι σωστή διαφήμιση. Τότε, όλοι θορυβήθηκαν μήπως και το μέλος - ψυχή του παιγνιδιού αποχωρήσει και πως θα έβγαζαν ολόκληρο χειμώνα χωρίς αυτόν. Κι αν ο Alpha δεν είχε κάνει τότε καλή διαφήμιση, ο Ψινάκης με το εξώδικό του και την αγωνία «φεύγει δε φεύγει» πέτυχε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου.

Θες να κάνει πάλι τα ίδια; Ειδικά τώρα, που το Dream με αντίπαλους τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Χρήστο Φερεντίνο πηγαίνει την Κυριακή... ξυπόλυτο στα αγκάθια! Πάντως, ο δαιμόνιος μάνατζερ έχει ενοχληθεί για την αλλαγή και κυρίως που έμαθε γι’ αυτήν στο Live από τον Ανδρέα Μικρούτσικο! Εδώ που τα λέμε, είναι να τα παίρνει με τέτοιες... αυθαίρετες αποφάσεις.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]