Βγήκε το διαζύγιο Μικρούτσικου - Ρουμπέση!

27.08.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κι αφού σήμερα ξεκίνησα να γράφω για χωρισμούς, λέω να συνεχίσω με ακόμη έναν. Μόνο που εδώ έχουμε να κάνουμε με διαζύγιο, που εκδόθηκε πριν λίγες μέρες. Ο γάμος του Ανδρέα Μικρούτσικου και της Δήμητρας Ρουμπέση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κι αφού σήμερα ξεκίνησα να γράφω για χωρισμούς, λέω να συνεχίσω με ακόμη έναν. Μόνο που εδώ έχουμε να κάνουμε με διαζύγιο, που εκδόθηκε πριν λίγες μέρες. Ο γάμος του Ανδρέα Μικρούτσικου και της Δήμητρας Ρουμπέση κι επίσημα ανήκει στο παρελθόν, αφού πριν λίγες μέρες βγήκε το διαζύγιο τους. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι, ήρεμα και πολιτισμένα έλυσε τις διαφορές και χώρισε χωρίς τσακωμούς και παρεξηγήσεις.

Αν και κάποια στιγμή, παραλίγο να στραβώσει το κλίμα, ωστόσο το έσωσαν τελευταία στιγμή. Κάτι που δεν κατάφεραν να κάνουν με το γάμο τους. Κι ας το πάλεψε σκληρά ο Ανδρέας με δημόσιες δηλώσεις αγάπης, μετάνοιας και παντοτινής αφοσίωσης, μέσα από την εκπομπή του. Η Δήμητρα, αν και στην αρχή έδειχνε να «ψήνεται», κάπου στην πορεία το θέμα στράβωσε κι ενώ όλοι περιμέναμε ότι το ζευγάρι θα τα ξαναβρεί, μάθαμε ότι η Ρουμπέση κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά στο καπάκι κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν και τον έναν και τον άλλον να έχουν βρει παρηγοριά σε άλλες αγκαλιές (ενός ποδοσφαιριστή και μίας πρώην παίκτριας reality). Σενάρια που μέχρι σήμερα δεν επιβεβαιώθηκαν. Ειδικά, της Ρουμπέση. Τώρα με το διαζύγιο στο χέρι, η Δήμητρα θα συνεχίσει την εργασιοθεραπεία, αφού και φέτος θα είναι στο πάνελ της Χριστίνας Λαμπίρη. Δυστυχώς, δεν ισχύει το ίδιο και για τον Μικρούτσικο, ο οποίος και να ήθελε δεν μπορεί να το ρίξει στη δουλειά καθώς αυτή τη χρονιά (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) θα μείνει εκτός τηλεόρασης.