Προκαλεί καβγάδες ο Μουτσινάς;

27.08.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κοίτα να δεις που στο τέλος (όχι ότι θέλω πολύ) θα πιστέψω ότι ο Νίκος Μουτσινάς είναι λάτρης της ίντριγκας και των τσακωμών και σε κάθε (μα κάθε) επαγγελματική του συνεργασία, δημιουργεί κι από μία/έναν. Δεν πρόλαβαν να ξεκινήσουν οι εμφανίσεις
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κοίτα να δεις που στο τέλος (όχι ότι θέλω πολύ) θα πιστέψω ότι ο Νίκος Μουτσινάς είναι λάτρης της ίντριγκας και των τσακωμών και σε κάθε (μα κάθε) επαγγελματική του συνεργασία, δημιουργεί κι από μία/έναν. Δεν πρόλαβαν να ξεκινήσουν οι εμφανίσεις του σε τηλεόραση και θέατρο και οι πρώτες φήμες ότι άρχισαν οι καβγάδες με συνεργάτες του φούντωσαν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα και τηλεοπτικά ρεπορτάζ, ο για λίγους μήνες παρουσιαστής του «Πρωινού Καφέ» έχει σηκώσει ψηλά τον αμανέ και οι απαιτήσεις του στην παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους» έχουν εξοργίσει τους υπόλοιπους συντελεστές, με αποτέλεσμα τις τελευταίες μέρες ο καβγάς να πάει σύννεφο. Και να φανταστείς ότι ο Μουτσινάς είχε ξεκινήσει δειλά και ντροπαλά στις πρόβες, μιας και αυτή είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται στο θέατρο.

Αλλά, αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα, οι αναστολές του κράτησαν για λίγο, διότι μετά άρχισε τα δικά του. Για να καταλάβεις, πολλοί τον συγκρίνουν με τον Τάκη Ζαχαράτο (που πέρυσι «κρατούσε» το σεσουάρ) και λένε ότι έχουν την ίδια υπεροπτική συμπεριφορά. Να το σχολιάσω ή να μην το σχολιάσω; Λέω να το αφήσω. Όχι, θα το πω... Κανονικά, ο παρουσιαστής θα έπρεπε να είχε διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος και να κρατούσε πολλές πισινές...

Ωραίο (μεταφορικό μέσο) το καλάμι, αλλά για κοντινές αποστάσεις. Το πιασες το υπονοούμενο ε; Πάντως, είμαι περίεργη τι θα γίνει στην εκπομπή που θα παρουσιάσει στον Alpha και θα μοιράζεται τη δόξα με άλλους τέσσερις (ή τρεις) παρουσιαστές, μεταξύ αυτών ο Γιώργος Τσαλίκης. Νομίζω, θα γελάσουμε πολύ. Ειδικά, στη «μάχη» για τον... πρώτο ανδρικό ρόλο!