Η κουμπαριά χάλασε μία μεγάλη φιλία!

10.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν τελειώνει μια φιλία έτσι απλά για μια κουμπαριά. Στην περίπτωση τους όμως, δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Ο λόγος για τον Χάρη Σιανίδη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν τελειώνει μια φιλία έτσι απλά για μια κουμπαριά. Στην περίπτωση τους όμως, δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Ο λόγος για τον Χάρη Σιανίδη και την Τζένη Τζιβεριώτη, οι οποίοι από «σιαμαία» που ήταν, έχουν γίνει δύο ξένοι. Από τότε, που ο σχεδιαστής έμαθε ότι η Τζένη ήταν κουμπάρα στον γάμο της Ιωάννας Λίλλη και του Θόδωρου Ζαγοράκη και δεν του είχε πει τίποτε, κάτι μέσα του έσπασε και η φιλία τους μπήκε στον «γύψο»!

Και αν στην άλλοτε κολλητή του, Ιωάννα συγχώρησε το γεγονός ότι δεν τον κάλεσε στον γάμο της, δεν μπορεί να κάνει το ίδιο με την Τζιβεριώτη. Βλέπεις, αυτή είχε υποσχεθεί «omerta» στην κουμπάρα της, πως δεν θα πει σε κανέναν για τον γάμο. Έτσι, έκρινε σωστό να το κρύψει και από τον Σιανίδη. Μάλιστα, για την απουσία της τη μεγάλη μέρα του γάμου, του είχε πει ότι θα είναι εκτός Αθηνών για επαγγελματικούς λόγους.

Ε λοιπόν, αυτό το ψέμα δεν το βάσταξε ο Χάρης, ο οποίος πλέον δεν μπορεί να βλέπει την Τζιβιερώτη όπως παλιά. Είναι τόσο στεναχωρημένος, που νιώθει σα να χώρισε από μία σχέση. Βέβαια, δεν ξέρει αν στη συνέχεια αποκατασταθούν οι σχέσεις τους, όμως, προς το παρόν ξέχασε το γνωστό δίδυμο, που σε κάθε γάμο και χαρά σαν την Βασίλω ήταν πρώτοι.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]