Μόνο τιμωρία δεν τον έβαλαν!<br/>

13.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Φέρτε μου το νερό της λήθης να ξεχάσω την εικόνα του Ηλία Ψινάκη, στο Dream Show την Κυριακή, όπου σαν το μαθητούδι τον είχε σηκώσει πάνω
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Φέρτε μου το νερό της λήθης να ξεχάσω την εικόνα του Ηλία Ψινάκη, στο Dream Show την Κυριακή, όπου σαν το μαθητούδι τον είχε σηκώσει πάνω ο δάσκαλος - Ανδρέας Μικρούτσικος κι αυτός προσπαθούσε να απολογηθεί για την «αταξία» που έκανε. Μία εικόνα, που η αλήθεια ποτέ δεν περίμενα να δω για τον δαιμόνιο μάνατζερ. Ενημερώθηκε ή όχι πριν το Live ο Ψινάκης; Μία ώρα «έφαγαν» μέχρι να λάμψει η αλήθεια, με τον Ανδρέα να μην αφήνει τον Ηλία να μιλήσει κι αυτός στην προσπάθειά του να πει κάτι μόνο το χέρι δεν σήκωσε να ζητήσει άδεια από τον «δάσκαλο».

Το ωραίο (λέμε τώρα) της ιστορίας είναι η ώρα που... αποκαλύφθηκε ότι ο Ψινάκης έλεγε ψέματα ότι δεν είχε ενημερωθεί πριν, όταν για την επιβεβαίωση επιστρατεύτηκε ακόμη και η παραγωγός, Αγλαΐα Λάτσιου. Να έβλεπες εκεί ένα χαμόγελο ικανοποίησης από τον Ανδρέα, αλλά και την αμηχανία του Ψινάκη, που προσπαθούσε να βρει στήριγμα σε όλους «Πες Ναταλία, πες Κωνσταντή». Ακόμη και στη φίλη του Ρούλα Κορομηλά προσπάθησε να βρει στήριγμα, αλλά εκείνη τη στιγμή δε μιλούσε η φίλη, αλλά η διευθύντρια του Alpha.

Ωστόσο, ο Ψινάκης σε ένα πράγμα είχε μεγάλο δίκιο: η Κυριακή ήταν η χειρότερη επιλογή και το Dream με συνοπτικές διαδικασίες αποδείχθηκε... Συ-Dream Show! Τι κι αν επιστράτευσαν την Κορομηλά και της έδωσαν μία καρέκλα δίπλα στον Γιάννη Σπανό, να πει τη γνώμη της για τα παιδιά; Πέρασε και δεν ακούμπησε η παρουσία της. Τι κι αν ο Ανδρέας κρατούσε μούτρα στον Ψινάκη; Αδιάφορο πέρασε.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]