Ο Φερεντίνος, νικητής του Σαββατοκύριακου!

13.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η φετινή χρονιά είναι χωρίς αμφιβολία «χρονιά Χρήστου Φερεντίνου». Για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο το Super Deal αποδείχθηκε ο μεγάλος νικητής
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η φετινή χρονιά είναι χωρίς αμφιβολία «χρονιά Χρήστου Φερεντίνου». Για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο το Super Deal αποδείχθηκε ο μεγάλος νικητής, τόσο το βράδυ του Σαββάτου, όσο και στη δύσκολη και άκρως ανταγωνιστική ζώνη της Κυριακής. Η παρουσία του Dream Show, διόλου επηρέασε τις ισορροπίες, με τον Φερεντίνο να είναι πρώτος αγγίζοντας ακόμη και το 48% της τηλεθέασης.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όσο ήταν απέναντι ο Φερεντίνος ήταν δεύτερος για να περάσει στην πρώτη θέση (και να κάνει νούμερα της τάξης του 46%) με το που τελείωσε το Super Deal. Όσο για το Dream Show; Εδώ τα λόγια είναι περιττά και... προφητικά από τον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος είχε προβλέψει τι θα γινόταν. Αλλά κανείς δεν τον ακούει τον Ψινάκη. Την προηγούμενη εβδομάδα, που ο Φερεντίνος είχε περάσει πάλι πρώτος, πολλοί απέδωσαν το γεγονός στα τρελά ποσά που μοίρασε. Αυτή τη φορά δεν μοίρασε λεφτά, πράγμα που σημαίνει ότι τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει πόσα θα πάρει ο παίκτης, αλλά η όλη διαδικασία που σε κρατά σε ένταση και αγωνία.

Όσον αφορά τον Γρηγόρη, το ταξίδι στο διάστημα που προσφέρει, αφήνει ασυγκίνητους τους τηλεθεατές, ενώ το λίγο από «3 Ευχές» που είχε, προσφέροντας σε κάποιον ολόκληρο οικιακό εξοπλισμό κι επίπλωση, πέρασε και δεν ακούμπησε. Εδώ, δεν ακούμπησαν κοτζάμ «3 Ευχές»! Ο Φερεντίνος, ωστόσο έχει κάνει μεγάλη ζημιά και στην Σεμίνα Διγενή, αφού το Σάββατο αυτός είχε 45% τηλεθέαση και το «Κοίτα τι Έκανες» μόλις 15%. Φαίνεται πως η συναυλιακή μορφή της εκπομπής, δεν ενδιαφέρει τον κόσμο κι ας είχε καλεσμένη την Γλυκερία.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]