Και τα μοντέλα πάνε πλαστικό!

11.12.2006
Όταν τα χρόνια σου περάσουν και οι ρυτίδες στο πρόσωπό σου κουρνιάσουν, μη φοβηθείς και μη σκιαχτείς, τον πλαστικό σου να επισκεφθείς. Τόσα διάσημα μοντέλα
Όταν τα χρόνια σου περάσουν και οι ρυτίδες στο πρόσωπό σου κουρνιάσουν, μη φοβηθείς και μη σκιαχτείς, τον πλαστικό σου να επισκεφθείς. Τόσα διάσημα μοντέλα, δηλαδή, που έκαναν το ίδιο, χαζά είναι; Όχι βέβαια. Πάρε παράδειγμα την Λίντα Ευαγγελίστα, τη Ναόμι Κάμπελ και την Κρίστι Τέρλινγκτον, οι οποίες άπαξ και είδαν ότι άρχισαν να γίνονται μεγαλοκοπέλες, επισκέφθηκαν τους καλύτερους πλαστικούς της Αμερικής και τα αποτελέσματα είναι... θαυματουργά.

Τι κι αν η Λίντα πάτησε αισίως τα 41 χρόνια ζωής; Παραμένει νέα και φρέσκια, επιβεβαιώνοντας το διαχρονικό άσμα της Ρίτας Σακελλαρίου «Οι σαραντάρες ίσον με δύο εικοσάρες»! Όπως αποκάλυψε η ίδια στην Vogue έχει κάνει botox, ενώ όταν έμεινε έγκυος κι αυτό δεν επιτρεπόταν, επισκέφθηκε δύο κορυφαίους πλαστικούς σε Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες, όπου έκανε τη θεραπεία του Thermage. Και, όπως δηλώνει, είναι τόσο απλή κι ακίνδυνη που νιώθει σα να βάφει τα μαλλιά της.

Το παράδειγμα της Ευαγγελίστα ακολούθησαν και άλλα διάσημα μοντέλα, όπως η Ναόμι Κάμπελ και η Κρίστι Τέρλινγκτον. Τι κι αν η 36χρονη Ναόμι είναι λίγο παραπάνω από οξύθυμη κι επιθετική; Στη θέα της ένεσης λυγάει, γι αυτό και ποτέ δεν έχει κάνει Botox. Κάνει, όμως και αυτή Thermage. Όπως και η 37χρονη Τέρλινγκτον, η οποία, όπως λέει, είναι τα μάλα ενθουσιασμένη, που βρήκε έναν ανώδυνο τρόπο να δείχνει νέα. Ωστόσο, ένα μεγάλο εύγε στα τρία αυτά μοντέλα που δεν είχαν πρόβλημα να πουν δημοσίως ότι έχουν επισκεφθεί τον πλαστικό. Όχι σαν άλλες σταρ, που μόνο ότι βρήκαν το «νερό της νεότητας» δεν μας είπαν.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]