Που είναι η χημεία; Οεο<br/>

15.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Αλάτι ψιλό, αλάτι χονδρό χάσαμε τη χημεία μας και ψάχνω να τη βρω». Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν εκεί στο Dream Show
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Αλάτι ψιλό, αλάτι χονδρό χάσαμε τη χημεία μας και ψάχνω να τη βρω». Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν εκεί στο Dream Show - πέρα από όλα τα άλλα - με την χαμένη χημεία Μικρούτσικου  - Ψινάκη και δεν ξέρουν τι να κάνουν για να την ξαναβρούν. Κι έτσι, όπως το πάνε οι δύο ισχυροί άνδρες του παιγνιδιού, πολύ δύσκολα θα τα καταφέρουν.

Βλέπεις, η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα τους, αντί να ηρεμεί, φουντώνει όλο και περισσότερο και η ώρα που Ηλίας και Ανδρέας θα γίνουν από δυο χωριά χωριάτες, δεν θα αργήσει να έρθει. Ειδικά, μετά τα τελευταία επεισόδια της Κυριακής και τον on air τσακωμό τους, που τελικά μόνο «στημένος» δεν ήταν. Πριν το κυριακάτικο Live ο Μικρούτσικος είχε πάρει σβάρνα τα κανάλια (μόνο στο Αλ Τσαντίρα δε βγήκε) και τα έχωνε στον Ψινάκη.

Μετά το Live και την πανηγυρική επιβεβαίωση του μάνατζερ ότι η απόφαση της μετακίνησης είναι «ηλίθια» και θα αποδεικνυόταν... ναυάγιο για το παιγνίδι, ήρθε η σειρά του να ξεκινήσει ένα μπαράζ δηλώσεων - κατηγοριών. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση ο μάνατζερ ως «δαιμόνιος» που είναι «σφάζει» με το γάντι τον Ανδρέα, ο οποίος εκτός των άλλων κατάφερε στην άτυπη κόντρα «ποιος έχει το πάνω χέρι. Αυτός ή ο Ψινάκης» να κερδίσει. Γι αυτό και ο Ηλίας πέταξε το καρφί του. «Την επιτυχία την πιστώνεται ο Ανδρέας, το ίδιο και την αποτυχία». Και το πρώτο στο Dream Show έχουν ξεχάσει τι είναι!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]