Ουφ, παντρεύεται η Πέγκυ Ζήνα!<br/>

17.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ούτε το «Κυπριακό» να ήταν ο γάμος της Πέγκυς Ζήνα και η απορία πότε θα παντρευτεί τον επί χρόνια αγαπημένο της, Γιώργο Λύρα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ούτε το «Κυπριακό» να ήταν ο γάμος της Πέγκυς Ζήνα και η απορία πότε θα παντρευτεί τον επί χρόνια αγαπημένο της, Γιώργο Λύρα. Φέτος θα γίνει ο γάμος, όχι του χρόνου, πέρασε ο καιρός και κουφέτα ακόμη δεν είδαμε. Ωστόσο, το «μυστήριο» φαίνεται πως βρίσκεται προς τη λύση του, αφού όπως δήλωσε η αοιδός μέσα στο 2007 θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το ζευγάρι το πήρε απόφαση πως μετά από δέκα χρόνια σχέσης ήρθε επιτέλους η ώρα να κάνουν το επόμενο βήμα. Βέβαια, δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη τις ετοιμασίες, αλλά μέχρι το καλοκαίρι που σκέφτονται να παντρευτούν, έχουν χρόνο μπροστά τους. Πάντως, όπως είπε η Πέγκυ τη μέρα εκείνη θα γίνει μεγάλο τζέρτζελο, αλλά μετά στο γλέντι. Το μυστήριο θα γίνει σε κλειστό κύκλο, διότι είναι μία πολύ προσωπική στιγμή που θέλει να τη μοιραστεί μόνο με τους δικούς της ανθρώπους.

Οι υπόλοιποι, φίλοι, γνωστοί και τηλεοπτικές κάμερες θα παραβρεθούν στη δεξίωση, που όπως είπε θα είναι ανοικτή για όλους. Δε διευκρίνισε, όμως, θα είναι και για εμάς τους άσχετους, πλην πιστούς φαν της; Γιατί έχει υπόψη σου πως είμαι σαν τη Βασίλω που όπου γάμος και χαρά είμαι πρώτη. Η Πέγκυ σε αντίθεση με άλλους διάσημους, δεν έχει πρόβλημα να είναι οι κάμερες στον γάμο της, διότι όπως λέει θέλει την χαρά της να την μοιραστεί με όλο τον κόσμο. Και δεν μας καλεί απευθείας;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]