Ο Σφακιανάκης επέστρεψε!

17.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ντροπή μας και πάλι ντροπή μας. Να τα βάζει ο Notis Σφακιανάκης με το «σύστημα» κι εμείς να ασχολούμαστε με τη σαλιάρα που φοράει. Βγήκε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ντροπή μας και πάλι ντροπή μας. Να τα βάζει ο Notis Σφακιανάκης με το «σύστημα» κι εμείς να ασχολούμαστε με τη σαλιάρα που φοράει. Βγήκε ο «αντιστασιακός» του ελληνικού πενταγράμμου στης Λαμπίρη να τα «χώσει» γι ακόμη μία φορά στο κατεστημένο και στα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν κι εμείς αναρωτιόμασταν από πού ψώνισε ο αοιδός το παλτό του. Στο Μιλάνο ή σε καμιά εμποροπανήγυρη στην Κω; Ιδού η απορία!

Εκείνη η ασημί επένδυση που ήταν σαν τις σακούλες που παίρνουμε στα σούπερ μάρκετ για να βάλουμε τα παγωτά, έβγαζε μάτι. Κι όσο κι αν ήθελες να επικεντρωθείς στα «κατηγορώ» του αοιδού, δεν μπορούσες. Ωστόσο, πρόλαβα να τον ακούσω να μιλάει για τα δύο νέα του τραγούδια, όπου στο ένα μιλάει για τα «λαμόγια» και στο άλλο για τη νέα γενιά των τραγουδιστών, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους έχουν βγει από reality παιγνίδια.

Κι ας έχει φέτος στο σχήμα του «Έναστρον» την Ελεάννα Παπαϊωάννου, η οποία βγήκε από το Fame Story. Λεπτομέρεια. Ο Notis παρουσίασε για πρώτη φορά τα τραγούδια στο «Αλ Τσαντίρι Νιους» του Λάκη Λαζόπουλου, την περασμένη Τρίτη, από τις φυλακές του Κορυδαλλού. Την επόμενη μέρα πολλοί κατηγόρησαν τον Σφακιανάκη, αλλά το αυτί του καλλιτέχνη δεν ιδρώνει. Έχει... ταχθεί σε έναν αγώνα και προσπαθεί για την επιτυχία του!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]