Η trendy νοικοκυρά, Δέσποινα!<br/>

24.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά, ακόμη κι αν πρόκειται για ένα pop idol, για μία? φερέλπιδα «Απόλυτη». Ο λόγος για την Δέσποινα Βανδή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά, ακόμη κι αν πρόκειται για ένα pop idol, για μία... φερέλπιδα «Απόλυτη». Ο λόγος για την Δέσποινα Βανδή, η οποία άνοιξε τις πύλες της έπαυλής της στη Φιλοθέη και μαζί με το Down Town πέρασαν μία απλή καθημερινή μέρα της αοιδούς. Τι να σου πω, αν είχε πιο μακρύ μαλλί, θα ήταν τάλε κουάλε εγώ όταν κάνω γενική καθαριότητα κάθε Σάββατο.

Η Δέσποινα ξύπνησε το πρωί φορώντας μακριά μπλούζα - πιζάμα, με το μαλλί στην τρίχα και διακριτικό βάψιμο - μόλις σηκώθηκα από το κρεβάτι. Στη συνέχεια με επίσης μακριά μπλούζα, μπότες και μάλλινο σκούφο έφτιαξε καφέ. Άμα δεν πιεις τον καφέ με σκούφο, χάνεις την ουσία του πράγματος. Μετά η αοιδός πήγε να βάλει πλυντήριο. Εδώ βάλαμε καυτό σορτσάκι και μπότες, διότι δένουν μούρλια με τη λεκάνη με τα άπλυτα.

Ωστόσο, η εικόνα της Βανδή να κάνει φασίνα είναι να την κάνουν πόστερ οι νοικοκυρές και να τη βλέπουν κάθε φορά που πιάνουν σφουγγαρίστρα. Με μαύρη τουαλέτα, λαμπερά μπιζού και δαχτυλίδια - κοτρώνες η Δέσποινα έτριβε το πάτωμα. Η μέρα προέβλεπε και μία βόλτα στη λαϊκή. Για την περίσταση ντύθηκε όσο πιο απλά γινόταν. Καρό ασύμμετρη φούστα και λευκό πουκάμισο. Να την συναντούσες και να νόμιζες ότι ήρθε η Βικτόρια Μπέκαμ στη Φιλοθέη να πάρει ντομάτες. Πάντως, το ομολογώ, η απορία μου πως είναι η Βανδή στην καθημερινότητά της, επιτέλους λύθηκε.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]