Ο ελληνικός... πόλεμος των Ρόουζ!<br/>

24.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε έναν πλούσιο κι έναν φτωχό όταν παντρεύονται; Οι φτωχοί πληρώνουν πολλά για να παντρευτούν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε έναν πλούσιο κι έναν φτωχό όταν παντρεύονται; Οι φτωχοί πληρώνουν πολλά για να παντρευτούν και λίγα για να χωρίσουν, ενώ οι πλούσιοι λίγα για να παντρευτούν και πολλά για να χωρίσουν. Πάρε παράδειγμα εσένα. Παίρνεις δάνειο για να κάνεις τον γάμο, ενώ όταν χωρίζεις το πολύ να τσακωθείτε για τα λεφτά που μαζέψατε από τα δώρα. Πάρε τώρα παράδειγμα τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και τον Ανδρέα Φουστάνο, οι οποίοι παντρεύτηκαν εύκολα κι ανέξοδα, αλλά τώρα που χωρίζουν τσακώνονται για πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Η ιστορία αυτών των δύο θυμίζει τον... πόλεμο των Ρόουζ, όπου ο ένας κατηγορεί τον άλλον και όλοι μαζί ζητούν τα απίστευτα ποσά για... ηθικές βλάβες. Γιατί έχε υπόψη σου, πως άπαξ ένας πλούσιος θιχθεί ηθικά για να γιάνει η ψυχούλα του χρειάζεται τουλάχιστον 4 εκατομμύρια ευρώ. Όσα, δηλαδή, ζητά ο Φουστάνος από την Θεοδωρίδου, επειδή αυτή τον έθιξε με την αγωγή εις βάρος του. Με αυτήν, η αοιδός εμμέσως πλην σαφώς κατηγορεί τον πρώην της πως τον τελευταίο χρόνο του γάμου τους, της φερόταν άσχημα, απαξιωτικά και την έβριζε.

Αυτό θύμωσε τον Φουστάνο, ο οποίος αποφάσισε να μην της δώσει το διαζύγιο τόσο «αναίμακτα». Η διαμάχη προβλέπει ακόμη το σπίτι στην Κηφισιά, που μένει τώρα η Νατάσσα και είναι εξ’ ημισείας, αλλά κι ένα διαμέρισμα στο Λονδίνο που αγοράστηκε κυρίως με χρήματα της αοιδούς. Απ’ ότι καταλαβαίνεις, η ιστορία είναι ακόμη στην αρχή και το μέλλον της προβλέπεται με μπόλικα ψωμιά. Ωραίαααα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]