Ο γάμος του Κωνσταντίνου Καζάκου!

02.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με μία απλή, λιτή, απέριττη και (χωρίς σεκιούριτι) τελετή ο Κωνσταντίνος Καζάκος παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Ιωάννα Μαρτζούκου. Το μυστήριο έγινε στο εκκλησάκι του Island σε στενό οικογενειακό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με μία απλή, λιτή, απέριττη και (χωρίς σεκιούριτι) τελετή ο Κωνσταντίνος Καζάκος παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Ιωάννα Μαρτζούκου. Το μυστήριο έγινε στο εκκλησάκι του Island σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, αφού οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τα 100 άτομα.

Εννοείται, ότι εκεί βρέθηκαν οι τηλεοπτικές κάμερες και το ζευγάρι αυτό (σε αντίθεση με κάποια άλλα) δεν είχε πρόβλημα να μιλήσει μπροστά σε αυτές και να εκφράσει τη μεγάλη του χαρά και συγκίνηση που επισημοποίησαν με γάμο τη σχέση τους. Η νύφη φορούσε ένα απλό, αλλά ωραιότατο νυφικό, ενώ ο Κωνσταντίνος λίγο μάς τα χάλασε με το κοστούμι και δη το γυαλιστερό σακάκι που μας θύμισε εποχές ΛΕ.ΠΑ. όταν έλεγε την «Ταραχή»! Ωστόσο, ήταν πολύ άνετος και οι κακιασμένες γλώσσες το απέδωσαν στην... εμπειρία, αφού έχει κάνει έναν άλλο γάμο στο παρελθόν, με την Τάνια Τρύπη, έχοντας αποκτήσει μία κόρη την Τζένη.

Καζάκος και Τρύπη πήραν διαζύγιο το 2007 και λίγο καιρό αργότερα ο ηθοποιός γνώρισε την στιλίστρια, με την οποία έγιναν αχώριστοι. Στο γάμο ήταν και ο πατέρας του Κωνσταντίνου, Κώστας Καζάκος, ενώ κουμπάρα ήταν η Βάσια Παναγοπούλου, στενή φίλη του γαμπρού. Οι «επώνυμοι» καλεσμένοι ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα, όπως η Νίνα Λότσαρη και ο Ηλίας Πανταζόπουλος.