Παντρεύονται Σκορδά - Λιάγκας;

02.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ότι είναι ερωτευμένοι, στα σύννεφα πετάνε η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας το γνωρίζουμε. Ότι πρόκειται να μείνουν μαζί, στο σπίτι του δημοσιογράφου, στη Βουλιαγμένη, επίσης το γνωρίζουμε.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ότι είναι ερωτευμένοι, στα σύννεφα πετάνε η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας το γνωρίζουμε. Ότι πρόκειται να μείνουν μαζί, στο σπίτι του δημοσιογράφου, στη Βουλιαγμένη, επίσης το γνωρίζουμε. Αυτό που δεν γνωρίζαμε, αγαπημένε μου, και το μάθαμε ξεφυλλίζοντας τα περιοδικά είναι ότι το ζευγάρι σκοπεύει να παντρευτεί μέσα στην επόμενη χρονιά.

Σύμφωνα, με δημοσίευμα του «OK» Λιάγκας και Σκορδά τα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, ενώ οι καλοκαιρινές τους διακοπές στέφθηκαν από επιτυχία, με αποτέλεσμα να πάρουν την απόφαση του γάμου. Αφού τα πηγαίνουν καλά, γιατί να μην το επισημοποιήσουν; Εξάλλου, στη βράση κολλάει το σίδερο.

Αυτές τις μέρες Σκορδά και Λιάγκας βρίσκονται στην Αθήνα, αφού ολοκλήρωσαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, οι οποίες περιλάμβαναν κυρίως ένα σεργιάνι στα νησιά του Ιουνίου με σκάφος. Αυτά είναι. (Σνιφ, σνιφ. Ζηλεύωωωω). Μάλιστα, η Φαίη ετοιμάζεται για την εκπομπή της, «Πολύ μπλα μπλα» που πάει για τέταρτη χρονιά στο Alter και θα ξεκινήσει στις 7 Σεπτεμβρίου, με πολλές αλλαγές στο πάνελ.

Όσο για τον Λιάγκα; Αν και πέρυσι τα είχε πάει περίφημα στον ψυχαγωγικό τομέα, έχοντας δύο εκπομπές, φέτος θα μείνει μόνο με τη μία και συγκεκριμένα με την «Εκδίκηση της ξανθιάς». Όσο για το «50-50» που τα είχε πάει πρίμα στην απογευματινή ζώνη; Το έφαγε η οικονομική κρίση, αφού στην ισχνή αυτή περίοδο είναι πολυτέλεια να μοιράζεις τόσο χρήμα κάθε μέρα. Πού να βγεις;