Χώρισε η Πάμελα Αντερσον!<br/>

28.11.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στο κλαμπ «Γάμοι - εξπρές στο Χόλιγουντ» προστέθηκε μετά Βαΐων και Κλάδων και αυτός της Πάμελα Αντερσον με τον Κιντ Ροκ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο κλαμπ «Γάμοι - εξπρές στο Χόλιγουντ» προστέθηκε μετά Βαΐων και Κλάδων και αυτός της Πάμελα Αντερσον με τον Κιντ Ροκ. Το ζευγάρι ξαφνικά και σε μία περίοδο που ο κόσμος έδειχνε μία συμπόνια γι αυτούς, αφού η Πάμελα απέβαλε στο παιδί τους, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Τέσσερις μήνες κράτησε ο πολυσυζητημένος γάμος, που το καλοκαίρι έγινε τρεις φορές μπας και το ζευγάρι εμπεδώσει αυτό που πάει να κάνει.

Τελικά, όπως αποδείχθηκε, ουδέποτε χώνεψαν την ιδέα, γι αυτό και αμφότεροι κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου. Άραγε, θα χωρίσουν και τρεις φορές ή μία τους αρκεί; Πρώτη κατέθεσε αίτηση η Πάμελα, μία μέρα πριν τις «Ευχαριστίες». Ούτε την γαλοπούλα δεν πρόλαβαν να φάνε σαν οικογένεια. Ο εκπρόσωπος, πάντως, του Ροκ έχει αντίθετη άποψη, λέγοντας πως το ζευγάρι χώρισε μετά τις Ευχαριστίες. Καλά δεν θα κολλήσουμε εκεί. Σημασία έχει πως δεν πρόλαβαν να κάνουν Χριστούγεννα ως παντρεμένοι.

Κι ας ξεκίνησαν το καλοκαίρι τον έγγαμο βίο τους με τις καλύτερες προϋποθέσεις και τον πλέον πρωτότυπο τρόπο, αφού παντρευτήκαν σε τρία... επεισόδια. Πρώτα στο Σεν Τροπέ πάνω σε γιοτ, μετά στο Μπεβερλι Χιλς για να ολοκληρωθεί το σήριαλ με μία οικογενειακή τελετή στο Νέσβιλ. Οι λόγοι του διαζυγίου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί, αλλά σε έναν «πατ κιουτ» γάμο, τι λόγους να επικαλεστείς;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]